rozrzad
-
woojtas
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
rozrzad
witam mam pytanie czy (dolna)prowadnica lancuszka rozrzadu moze miec luzy góra dół i na boki na tej małej tulejce bo umnie tak jest z góry dzieki za odp.
-
woojtas
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
ok.to sprecyzuje dokladniej po sciagnieciu kapy od strony sprzegla widac troche łancuszek i dwie prowadnice (plastikowe) to ta dolna kolor taki kremowy jest przykrecona na jedną śrube na samym dole i gdy ją chwyce dwoma palcami to jest wyczuwalny luz ok.1mm w góre i w dół i własnie myśle że tak chyba niemoże byc więc prosze o rade bo niewiem czy składac czy to wymienić
[ Dodano: Nie Sty 10, 2010 7:49 pm ]
foto
[ Dodano: Nie Sty 10, 2010 7:49 pm ]
foto
- sasza_19
- Motocykl: CBR 1000RR SC59 white :)
- Rok produkcji: 2014
leciutki luz to chyba nic strasznego biorąc pod uwage że to tylko ślizg łąncuszka.. rozrząd było słychac w Twojej ?? Może tak jak kolega pisze ktos zapomniał wrzucić tulejki wtedy troche lipa jak coś mam takie czesci w domu te ślizgi tez powinienem miec jesli sie okazą uszkodzone.. wiesz co mam drugi silnik rozebrany jak mnie zaraz najdzie ochota to sprawdze czy sa luzy
[ Dodano: Nie Sty 10, 2010 9:16 pm ]
woojtas, sprawdziłem u siebie w tym silniku - Nie ma żadnych luzów - takze napewno masz slizg do wymiany.
[ Dodano: Nie Sty 10, 2010 9:16 pm ]
woojtas, sprawdziłem u siebie w tym silniku - Nie ma żadnych luzów - takze napewno masz slizg do wymiany.