Oceniamy ogłoszenia z internetu - sc57
-
tomo21kawa
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
- babyy82
- Motocykl: 1000 RR
- Rok produkcji: 7
powiem ci ze tez tak myslalem i bardzo dokladnie ogladalem rame lagi, sciagalismy boczki i nic wiecej nie bylo widac co by moglo wskazywac na strzal z przodu.
Pare motorkow juz ogladalem sam tez posiadam SC57b od ponad roku wiec raczej bym zauwazyl mocniejszego strzala. CHyba ze moto jest naprawde bardzo dobrze zrobione ale jak ktos by robil tak dobrze przod to nie naprostowal by chlodnicy?? A nie jest ona uszkodzona wygieta czy cos. Poprostu na mocowaniach cofnela sie prawym dolnym rogiem o 2-3cm nie dotyka do kolektorow.
Nikogo nie namawiam do jechania poprostu opisalem co widzialem ale zawsze pozostaje niewiadoma przy kupnie tym bardziej ze to od handlarza. Choc chlopak dosc przyjemny i nic na sile nie namawial ani nie cwaniakowal.
Prawdopodobnie bysmy wzieli to moto ale trafila sie lepsza sztuka
Pare motorkow juz ogladalem sam tez posiadam SC57b od ponad roku wiec raczej bym zauwazyl mocniejszego strzala. CHyba ze moto jest naprawde bardzo dobrze zrobione ale jak ktos by robil tak dobrze przod to nie naprostowal by chlodnicy?? A nie jest ona uszkodzona wygieta czy cos. Poprostu na mocowaniach cofnela sie prawym dolnym rogiem o 2-3cm nie dotyka do kolektorow.
Nikogo nie namawiam do jechania poprostu opisalem co widzialem ale zawsze pozostaje niewiadoma przy kupnie tym bardziej ze to od handlarza. Choc chlopak dosc przyjemny i nic na sile nie namawial ani nie cwaniakowal.
Prawdopodobnie bysmy wzieli to moto ale trafila sie lepsza sztuka
-
trutenz
- Motocykl: Czarny
- Rok produkcji: 2008
Witam.Z tym włączającym się wentylatorem spotkałem się w R1 rok.01.Chłodnica byla od starszego modelu w którym był jeden czujnik a w instalacji dwie kostki.Kombinowaliśmy z kolegą to podlączyć ale właśnie na chwilę włączał się wentyl przy odpaleniu moto i zostawiłem bez podłanczania tej drugiej kostki.Przy wyższej temp.wszystko działalo git-wentyl chodził.Także ta rr jakaś kombinowana. 
-
arek
- Motocykl: był zx10r, jest sc57
- Rok produkcji: 2004
czy ktoś zna ten motor z Leszna
witam, zamierzam kupić ten motorek no i po obejrzeniu wszystko wydaje sie byc ok ale dla pewności postanowiłem zapytać tutaj na forum czy może ktoś zna ten właśnie motocykl. a o to link. Dzięki za pomoc
http://moto.allegro.pl/item865799531_ho ... iciel.html
http://moto.allegro.pl/item865799531_ho ... iciel.html
-
jarek25
- Motocykl: cbr900rr
- Rok produkcji: 0
-
arek
no właśnie motor wygląda na zadbany i widać że nikt pieniędzy na niego żałował. Męczy mnie to że nie mam jak sprawdzić jak jezdzi, jak skrzynka pracuje, a przeciez nie bede czekał do wiosny bo nawet przy mnie dużo zainteresowanych dzwoniło tak więc motor napewno szybko sie sprzeda a w porównaniu z tym co oglądałem dotychczas to wygląda prawie jak nowy poza śladami normalnego używania...
-
Luki213
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98
-
arek
Ten koleś jest pierwszym właścicielem tego motocykla, kupił go w salonie. Ma pełną książke serwisową ale motocykl był serwisowany nie w hondzie tylko w Kawasaki Kubacki w okolicach Leszna. No i wiem napewno że właściciel tego serwisu jest dobrym znajomym tego kolesia i teraz mam dylemat czy moze wpisy w książce też nie są po koleżeńsku robione. Ale tak jak napisałeś trzeba czasem ryzykować żeby sie przekonać. może uda mi sie jakoś umowe skonstruować w bezpieczny sposób no i na serwis pojade z nim ale do Poznania a nie tam do jego znajomka...a te akcesoria to juz dawno zamontował no a motor sprzedaje bo potrzebuje na organizecje wesela czy cos takiego no ale wiadomo ze powody to ludzie rózne wymyślają wiec to akurat nie ma żadnego znaczenia
- chanbord
- Motocykl: był zawsze moim marzeniem
- Rok produkcji: 2018
Lepiej bez jazdy próbnej nie kupować. Ja oglądałem bardzo piękny motor a jak się przejechałem to mocno ściągał po puszczeniu kierownicy i na dodatek wpadł mi w dużą shimę pomimo iż miał fabryczny amor. Na obecnym moim sprzęcie shima jeszcze nie zdarzyła mi się. Kupować motor bez sprawdzenia go w jeździe to jak kupowanie kota w worku. Nigdy bym tego nie zrobił. Nie w naszym kochanym kraju
-
Luki213
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98
Jezeli ma przebieg tyle co mowi to moto powinno pachniec ze tak powiem "nowoscia" kazda srubka powinna sie swiecic jak psu jajca. Dziwi mnie fakt ze serwisowal w kawasaki, no chyba ze kawasaki sprzedaje tez motocykle hondy. A moze kolo kupil moto z 8 reki pojezdzil i ziomek z kawasaki dal mu nowe zycie na papierze... nowy przebieg, nowa ksiazke, nowe, wpisy i wymiany (serisy) na papierze... Honde serwisuje sie w hondzie chyba ze honda wyraza zgode na seriws swoich maszyn w konkurencyjnych firmach motocyklowych.