Mój nowy 954
- marcys1979
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 954 RR
- Rok produkcji: 2002
Ano nie znam sie:) po drugie to rzeczywiście moje pierwsze moto tak poważne:) a jeśli chodzi o stan to jak pisałem ja go nie sprawdzałem tylko trzech różnych mechaników motorowych:) tak więc było pare rzeczy które sie im nie podobały ale nie było w nich stłuczki:) Jak by nie było człowiek uczy sie na błędach i każdy kiedyś zaczynał. Czyż nie? Dlatego dołączyłem do waszego forum żeby między innymi sie czegoś nauczyć i dowiedzieć:)
[ Dodano: Pon Gru 21, 2009 3:59 pm ]
Zresztą po nowym roku jade do bielska zbadać rame. Wtedy wszystko wyjdzie.Co prawda za puźno już ,ale lepiej późno niż wcale:)Przynajmniej będe sobie zdawał sprawe na czym jeżdże:)
[ Dodano: Pon Gru 21, 2009 3:59 pm ]
Zresztą po nowym roku jade do bielska zbadać rame. Wtedy wszystko wyjdzie.Co prawda za puźno już ,ale lepiej późno niż wcale:)Przynajmniej będe sobie zdawał sprawe na czym jeżdże:)
..::Odważni nie żyją wiecznie.... za to ostrożni nie żyją wcale::..
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
To moze lepiej jej nie badaj....
Jak juz kupiles to zadbaj o to zeby silnik chodzil jak nalezy i zamiast zbadac rame to zainwestuj w dobre plyny, filtry, klocki.
Poczytaj ogolnie prasy motocyklowej i na necie rzeczy zebys ogarnial chociaz podstawowe pojecia...
Mogles zaczac od czegos mniejszego, ale twoj wybor
Jak juz kupiles to zadbaj o to zeby silnik chodzil jak nalezy i zamiast zbadac rame to zainwestuj w dobre plyny, filtry, klocki.
Poczytaj ogolnie prasy motocyklowej i na necie rzeczy zebys ogarnial chociaz podstawowe pojecia...
Mogles zaczac od czegos mniejszego, ale twoj wybor
- marcys1979
- Motocykl: Honda CBR 954 RR
- Rok produkcji: 2002
..::Odważni nie żyją wiecznie.... za to ostrożni nie żyją wcale::..
-
Piotrek
- Motocykl: Piechota
- Rok produkcji: 0
No w tym motocyklu to moze i motor masz dobry. Jesli znasz jego angielkie numery rejestracyje to np tu: https://www.mycarcheck.com/ sprawdzisz sobie jaka mial przeszlosc, jak byl bity i jaka dostal kategorie uszkodzenia.Co do tego myslenia nad czyms mniejszym itd to juz nie odzywam sie, bo za pozno.marcys1979 pisze:Myślałem o czymś mniejszym.Ale jeżeli trafiłem na motor dobry to nie chce zmieniać co sezon maszyne ...
-
Czarodziej
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2000
Podaj imię i nazwisko gościa od którego go kupiłeś to Ci się postaram coś o nim dowiedzieć.
- Ci użytkownicy podziękowali Czarodziej za ten post:
- Anonymous
"Lewy pas, gaz i płyne..."
- jasiek749p
- Motocykl: cbr 954
- Rok produkcji: 2003