954 ma słaby dół jak by nie to byłaby IDEALNA ;P
- RudiszRR
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
-
Nowy
- Motocykl: 1100XX
- Rok produkcji: 2004
-
Nowy
- Motocykl: 1100XX
- Rok produkcji: 2004
ach sorki zaponiałem iz jest cos takiego jak cat, wiec przesiadłem sie z ace'a który w piecu miał pełnego litra, a co do spraw to narazie tylko z odszkodowaniem za wypadek cos sie rusza, a reszte to juz w nowym roku. Od stycznia ostro biore za zwrot kasy za wade ukryta, bo niby do sezonu kupa czasu ale zanim to sie skonczy to moze juz byc jego koncówka. A co do oliwiary to w nocy razi bardizej niż golfy II z ksenonami jadące z naprzeciwka
- pANpawiAN
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2003
przeczytałem ten wątek jeszcze raz i... jeszcze raz - Tobie zalecam to samo, bo nigdzie nie ma tam napisane że 954 ma słaby dół!!!Martin.B.M. pisze:To naprawdę musisz sobie sprawić okulary...pANpawiAN pisze:a pozatym - k... nigdzie nie mogę wyczytać żeby ktokolwiem napisał tam że 954 ma słaby dół!!!???!!!
Moja 954 ciągnęła od samego dołu nie miałem żadnej dziury a 5k podałem przykładowo bo od 5k sama się dźwigała na koło.
Odpisałem z prostego powodu bo jak ktoś pisze,że 954 ma słaby dół to co powiedzieć o 900/929 r1 00-06 i masę innych moto ?? One za to maja powera z dołu jak diabli
Jedyna osoba która o tym wspomina to Ty niestety...
- Martin.B.M.
- Motocykl: Komar
- Rok produkcji: 0
``Tom`` ``Jak dla mnie możnaby podciągnąć wykres w dolnym zakresie, ale to tylko moje widzimisię.``pANpawiAN pisze:przeczytałem ten wątek jeszcze raz i... jeszcze raz - Tobie zalecam to samo, bo nigdzie nie ma tam napisane że 954 ma słaby dół!!!
Jeśli ja powiem,że 954 to syf i to tylko moje widzimisię,to nie uznasz tego za krytykę ??
``SuperAs`` ``Tez uważam, że dół mógłby byc deczko mocniejszy,``
...........Więc musi być słaby ?? Bo jak by był idealny to po co chcieć więcej??
- pANpawiAN
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2003
hehehe
trochę wała z siebie robisz - bez urazy oczywiście
NADAL NIE WIDZĘ ŻEBY KTOKOLWIEK PISAŁ O SŁABYM DOLE - OPRÓCZ CIEBIE
Widzę że zajmujesz się jakimiś aftermarketowymi częściami, tunningiem etc. - więc czemu takie zdziwienie z twojej strony???
Ja nie znam jakiekokolwiek sportowego sprzętu, który byłby użytkowany zgodnie ze swoim przeznaczeniem - a nie do podwórkowego lansu z ziomblami (samochód to czy motocykl), który nie byłby zestrojony / przygotowany pod wymagania kierowcy.
Jeżeli to nie mieści ci się w głowie - to wybacz... nie mamy o czym gadać, a ty jedynie się ośmieszasz.
peace!
Widzę że zajmujesz się jakimiś aftermarketowymi częściami, tunningiem etc. - więc czemu takie zdziwienie z twojej strony???
Ja nie znam jakiekokolwiek sportowego sprzętu, który byłby użytkowany zgodnie ze swoim przeznaczeniem - a nie do podwórkowego lansu z ziomblami (samochód to czy motocykl), który nie byłby zestrojony / przygotowany pod wymagania kierowcy.
Jeżeli to nie mieści ci się w głowie - to wybacz... nie mamy o czym gadać, a ty jedynie się ośmieszasz.
peace!
- Martin.B.M.
- Motocykl: Komar
- Rok produkcji: 0
Jak ja to rozumuję to moja sprawą,a że Ty to widzisz inaczej twoja sprawa...A jeśli to się nie mieści w Twojej głowie to serio nie mamy o czym rozmawiać...Wesołych św...pANpawiAN pisze:hehehe![]()
peace!