Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fotki na forum moze wsadzic prawdopodobnie tylko admin.
Co do malowania twojego moto to jest malowany tak jak SC28 z 1994 roku tylko jeszcze zbiornik ma inny kolor nie powinien byc cały czerwony.
Niezły szczep musi być z niego ,oddaj go spowrotem jesli masz taką mozliwosc.
androb pisze:fotki na forum moze wsadzic prawdopodobnie tylko admin.
dokladnie ale zablokowalem by nie obciezac serwera i samej strony, jak ktos chce zdjecia dac to wystarczy wysalac na ponizszy adres i bedzie po klopocie
MaRRcin pisze:Wyślij zdjęcie tutaj a potem wrzuć linka na forum
Problem rozwiazany okazalo sie rok produkcji to 1993, to nie zaden szczep tak jak koledzy straszyliscie mnie i vin jest prawidlowy taki jak powinien byc!!! Dzwonilem na salon hondy i wszystko mi zdradzili to nie pierwszy przypadek ze motor przestal w salonie kilka latek i w papierach ma taka samą date produkcji co pierwszej rejestracji. Dzieki za zainteresowanie teraz wskakuje na Forum SC28.
jaesli sie wszystko wyjasniło i jest o.k, to zycze aby sie jak najdłużej kółka kreciły.
Szczerze powiem ze naprawde wydaje mi sie dziwna sprawa z tym VIN-em, sam mam jeszcze jedną honde VF z 83 roku i VIN jest w niej znacznie dłuzszy jak u ciebie, tzn taki jak powinien byc.
Pozdrawiam