Przednia lampa 954 anglik
- jasiek749p
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 954
- Rok produkcji: 2003
Przednia lampa 954 anglik
Witam!!!Jest jakaś możliwość zmiany ustawienia przedniej lampy w 954,moje moto sprowadzone zostało z angli i wk.... mnie bo co drugi debil nadjeżdżający z przeciwka to mruga mi jeb..światłami a nie chce wymieniać całej lampy???
- orzech
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Dokładnie tak jak pisze KrzyHo, obniż lampę i skręć w prawo (są dwie śruby regulacyjne). Ja tak mam zrobione i mało kto mi mryga a jak zamryga to niech się goni i nie zwracam na niego uwagi. Swoją drogą porównywałem jak świeci moja lampa do lampy moto z europejską i snop z mojej mniej świecił na lewo niż lampa z EU więc się tym nie przejmuje 
- miki
- Motocykl: sc 44
- Rok produkcji: 2001
jasiek749p, jeśli chodzi o wymogi formalne, nie ma takiej mozliwości, żeby lampa w motocyklu z UK spelniała wymogi naszego prawa...jeśłi chcesz byc w porządku wobec jego wymogów-powinieneś wymienic lampę przed dokonaniem przeglądu w Polsce..a skoro tego nie zrobiłeś, a moto przegląd przeszło-masz prawo nim jeździć...a to, że ktoś Ci miga- w dupie miej, bo i tak nie spełniasz wymogow prawa o ruchu drogowym...więc masz wybór..wymieniasz lampę, albo regulujesz po to, żeby Ci mniej "migali"..
pozdro
pozdro
mam już motocykl-myślę nad podpisem 
- jasiek749p
- Motocykl: cbr 954
- Rok produkcji: 2003