NIE WIEM CO SIE DZIEJE JAKIES SUGESTIE?
-
crazyduck
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
NIE WIEM CO SIE DZIEJE JAKIES SUGESTIE?
Witam od kilku dni moto zaczelo miec nizsze obroty okolo 900 , troche pojezdzilem bylo juz normalnie 1200 nic nie krecilem z obrotami,i znow 900 co zauwazylem nie chodzi jak powinien podczes gdy trzymam okolo 3000 tys stojac kolo tlumnika slychac,jak strzelal z tlumnikia mysalem,ze to swiece zmienilem i nic przewody tez nie maja przebicia,zauwazylem,ze szybko lapie temperature i pierwszy cylinder nie nagrzewa sie tak szybko jak pozostale tzn chwile pochodzi zgasze i 3 pozostale kolektory sa bardziej gorace niz pierwszy pomocy
Witam wywalilem gazniki czyszczenie i po odpaleniu znow to samo(czyli chodzi na swoich obrotach i slychac jak strzela) dopiero jak zaczolem ustawiac wakuometrami troche lepiej,ale chyba to nie jest to co powinno byc , pokazuje temperarure 80 stpni ale jak dam gazu mam wraze ze wkreca sie nadal tak jak by byl nie dogrzany, wkreca sie do konca ale niema tej plynnosci, 
filtr ale co znim?
[ Dodano: Sob Wrz 19, 2009 3:35 pm ]
dzis sie przejechalem i nie jest to co powinno byc,nie odpalal takjak zawsze musialem dac gaz na ssaniu by odpalil,chodzic chodzi ale to nie jest to co bylo tzn nadal slychac jak trzymam okolo 4 tys jak strzela jak by po chwili dopalal paliwo i nie wiem dlaczego nadal pierwszy kolektor nie jest tak cieply jak pozostale to mnie troche dziwi,albo 3 pozostale gazniki nadal mam zapchane albo pierwszy nie wiem co
juz normalnie
a za oknem piekna pogoda
[ Dodano: Wto Wrz 22, 2009 7:24 pm ]
cziken929
"Jeśli to stara CBR to układ biegu jałowego w gaźniku czyli dysza wolnych obrotów etc. Brak napełniania cylindra odpowiednią mieszanką" gdzie jest ta dysza ?bo rozkracilem cale gazniki 3 razy przeczyscilem i nic lipa juz rece opadaja
[ Dodano: Sob Wrz 19, 2009 3:35 pm ]
dzis sie przejechalem i nie jest to co powinno byc,nie odpalal takjak zawsze musialem dac gaz na ssaniu by odpalil,chodzic chodzi ale to nie jest to co bylo tzn nadal slychac jak trzymam okolo 4 tys jak strzela jak by po chwili dopalal paliwo i nie wiem dlaczego nadal pierwszy kolektor nie jest tak cieply jak pozostale to mnie troche dziwi,albo 3 pozostale gazniki nadal mam zapchane albo pierwszy nie wiem co
[ Dodano: Wto Wrz 22, 2009 7:24 pm ]
cziken929
"Jeśli to stara CBR to układ biegu jałowego w gaźniku czyli dysza wolnych obrotów etc. Brak napełniania cylindra odpowiednią mieszanką" gdzie jest ta dysza ?bo rozkracilem cale gazniki 3 razy przeczyscilem i nic lipa juz rece opadaja