Licze na szybką odp
KOSZ SPRZĘGŁOWY PILNIE POMOC I RADY!
-
sobol
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: GSXR litr
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
KOSZ SPRZĘGŁOWY PILNIE POMOC I RADY!
Dziś zakupiłem szpeja sc33 99 rok dzwoni kosz sprzegłowy co z tym zrobić co wymienic ile to kosztuje ? mniej wiecej ? gdzie oddac moto ?
Licze na szybką odp
bo puki mam kase to chce zrobić
Licze na szybką odp
-
snbrd
- Motocykl: CBR 929RR SC44
- Rok produkcji: 2000
Te typy tak mają
Kupiłem w tym roku SC44 i tak samo dzwoni kosz sprzęgłowy ale przy 200 km/h zapominam o tym a przypominam sobie dopiera jak stoję na światłach :<
Prawdo podobnie czeka mnie to do końca użytkowania tego sprzętu ( wymiana na nowy kosz spowoduje prawdopodobnie, że zapomnisz tylko o problemie na jakiś czas )
Może bardziej doświadczeni wypowiedzą się na ten temat.
Kupiłem w tym roku SC44 i tak samo dzwoni kosz sprzęgłowy ale przy 200 km/h zapominam o tym a przypominam sobie dopiera jak stoję na światłach :<
Prawdo podobnie czeka mnie to do końca użytkowania tego sprzętu ( wymiana na nowy kosz spowoduje prawdopodobnie, że zapomnisz tylko o problemie na jakiś czas )
Może bardziej doświadczeni wypowiedzą się na ten temat.
-
snbrd
- Motocykl: CBR 929RR SC44
- Rok produkcji: 2000
Te dzwoniące elementy to ponoć jakieś sprężynki w koszu ( nie mylić z pracą silnika ). Przy wciśniętym sprzęgle brzęczenie ustaje. Tą wadę potwierdzam w 2 egzemplarzach SC44 ( w jednym którego chciałem kupić i w drugim którego kupiłem
Ja z tym nic nie robię.
Ponadto jest gdzieś na forum opisany już ten bajer.
Ja z tym nic nie robię.
Ponadto jest gdzieś na forum opisany już ten bajer.
- adam76
- Motocykl: SC28/SC33/SC50/SC57/SC59
- Rok produkcji: 2008
nie wiem czy mozesz ale pierwsze slysze ze to normalne jak kosz sprzeglowy dzwoni i te typy tak maja
mialem trzy fajery i nic mi nie dzwonilo jeden to mial nawet orginalny przebieg 90 tys km i byla cisza. Musisz rozebrac i zobaczyc dokladnie co jest grane bo moze lozysko posypalo sie albo ci dzwoni rozrzad