CBR 900rr fireblade sc 33 99rok :)
-
sobol
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: GSXR litr
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
CBR 900rr fireblade sc 33 99rok :)
Witam! dziś kupiłem fajera 99 rok link do aukcji http://moto.allegro.pl/item723009138_ho ... artoo.html wrociłem nim 70 km wszystko ładnie pieknie. Jedyną wada jest szumiący kosz sprzegłowy, i wydaje mi sie że tarcze są już słabe jak sprawdzić czy tarcze są dobre ? jaki jest koszt nowych tarcz ? Gdzie je można dostać(taniej) 
-
sobol
- Kontakt:
No dziś 100 poszła jest zadowolony mam nadzieje ze tak zostanie
Tylko oponki wymienic po sezonie z tym koszem ewentualnie cos zrobić, rozrządzik kiedys tam... i tarcze za jakeś 2 sezony bo widac ze zużywają sie
ale nie przeraża mnie to
mam nadzieje ze nie będe musiał nic wiecej grzebać
jutro zabieram sie do pucowania smarowania czyszczenia ogarniecia wszystkiego bez owiewek etc.

-
sobol
- Kontakt:
Powiem szczerze poszedł za 9 300 wydaje mi sie ze wyrwałem go w miare bo rommiego była wylizana i zadbana wrecz piekna ale ta moja tez widac ze nie skatowana i kotś o nią dbał zadupek jest z prawej strony do sklejenia koleś mówił ze przerwócił moto i pekło tak to owiewki są orginalne albo nowe ![n :]](./images/smilies/582.gif)
Według mnie jest niezle
po sezonie doprowadze ją do kompletnego ładu technicznie a puzniej wizualnie
i myśle ze to bedzie moja perełka na 2-3 lata naj mniej bo jak sie wsadzi kase to sami wiecie ze szkoda sprzedawać ;P Moto jest ogolnie w orginalne wszystkie czesci etc. tylko cały układ wydechowy jest zmieniony
już sie wiecej nie oparze o wydech ani kolektory bo sie ku mojemu zdziwnieniu po gdzinie jazdy wogole nie zagrzały
Według mnie jest niezle