Pomoc przy zakupie moto
-
RafiPL
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000RR
- Rok produkcji: 2006
- Kontakt:
- chanbord
- Motocykl: był zawsze moim marzeniem
- Rok produkcji: 2018
Ja jako pierwsze moto kupiłem SC33 i nie żałuję, choć miałem dwa niebezpieczne zdarzenia na zakrętach. Nie potrafiłem się położyć dość mocno i po lewym zewnętrznym pasie poszedłem. Raz fuksem ominąłem drzewo. 900 i 1000 to niebezpieczne motory ale myślę, że 600 też można przedobrzyć. Mam 34 lata, ale myślę, że gdybym był o 10 lat młodszy nie pojeździłbym długo na takim moto. Myślę, że nie jest ważna pojemność maszyny, a rozum kierowcy i stopniowe poznawanie jej możliwości. 
- marcin169
- Motocykl: Honda CBR 954 RR, Silver Wing, CR250R
- Rok produkcji: 2002
Kolego masz identyczny problem jak ja swego czasu. Ja jako swój pierwszy motor kupiłem 954 bo mi się zaj.ebi.ście podobała i nadal podoba jego wygląd. Ja na swoje moto czekałem cztery lata /do października ubiegłego roku/ aż moje możliwości finansowe mi na to pozwolą.
Wybór należy do ciebie, początkowo myślałem że może coś słabszego na początek ale nie dałem się przekonać. Praktycznie przesiadłem się z roweru na TORPEDĘ. Nie posiadałem wcześniej żadnego moto, pośmigałem tylko kilka razy na kumpla 929 ale nie doczekał się na mnie aż ja kupię. Kumpel zna mnie ładnych pare wiosen i wie że mam ciężką nogę i dał mi w swoje ręce swój pocisk.
Zrób tak jak się czujesz na siłach. Osobiście też radzę coś słabszego na początek

Wybór należy do ciebie, początkowo myślałem że może coś słabszego na początek ale nie dałem się przekonać. Praktycznie przesiadłem się z roweru na TORPEDĘ. Nie posiadałem wcześniej żadnego moto, pośmigałem tylko kilka razy na kumpla 929 ale nie doczekał się na mnie aż ja kupię. Kumpel zna mnie ładnych pare wiosen i wie że mam ciężką nogę i dał mi w swoje ręce swój pocisk.
Zrób tak jak się czujesz na siłach. Osobiście też radzę coś słabszego na początek
-
piteross900rr
- Motocykl: Cbr bedzie :)
- Rok produkcji: 0
-
piteross900rr
- Motocykl: Cbr bedzie :)
- Rok produkcji: 0