takie jaja to tylko w polsce sa mozliwe
tablicje rej z przodu moto
- sisi1623
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
- Rok produkcji: 2005
- Kontakt:
tablicje rej z przodu moto
koledzy wlasnie ogladalem wiadomosci i w polsce maja (chca) wprowadzic obowiazek umieszczania na moto 2 tablic
jedna z tylu
druga z przodu
. ta z tylu ok
ale z przodu gdzie??????
ja nie wyobrazam sobie dodatkowego balastu z przodu na moim moto. chca wprowadzic to ze wzgledu na piratow drogowych aby policja mogla bardziej skuteczniej robic zdjecia z foto radarow.

"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
- sisi1623
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
- Rok produkcji: 2005
- Kontakt:
oki
wczesniej aby nie zauwazyli psy twoich blach trzeba bylo stawiac moto na tylnie kolo ale teraz sie wycfanili i oczekuja od nas jazdy na przednim kole hehe
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
- Insaine
- Motocykl: cbr 929 sc 44 CENZURA wi co z tego bedzie
- Rok produkcji: 2000
sisi bo polska to taki jedyny kraj w europie gdzie można angoli rejestrować ,gdzie piwa se niemożna wypić na świeżym powietrzu
, przez co wszyscy się chlorują gdzie popadnie A później wracają na chlorowani puszkami , no i Polska to taki CENZURA gdzie mamy krótkiego prezydenta i większość zaczyna załapywać kompleks małego członka - parti . Tylko jestem ciekaw jaka tablica z przodu się będzie urywać przy 240 i ciąć wszystko co spodka na swojej drodze

- orzech
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
A ja słyszałem, że chcą wprowadzić OC dla rowerzystów
Tak wiec babiczka z chrzanowa zanim przywdzieje swoje palto, gumofilce oraz kask, który usilnie ktoś chce w rządzie przewalczyć będzie musiała skoczyć do PZU wykupić OC na swoją ukraine
a wszytko po to aby podjechać do sąsiadki po bańkę mleka ... PARANOJA

- kubahsb
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2001
Insaine pisze: Tylko jestem ciekaw jaka tablica z przodu się będzie urywać przy 240 i ciąć wszystko co spodka na swojej drodze![]()
NO TO ma taki motocyklista lipe bo nie mozna jechac powyzej 130 nigdzie w Polsce ; - )
ale na powaznie ! :
1. przepisu tego nie wprowadza na pewno w ciagu najblizszych 5 lat bo nie ma jak.
2. najpierw musza sie uporac z quadami [ktore mozna rejestrowac na samochod, motocykl oraz ciagnik] i przy okazji zrobia ta reforme prawa jazdy zapowiadana od dawna
3. nie ma sie co podniecac
CO DO OC NA ROWER
to bardzo dobry pomysl. rocznie placi sie 9 zl i to ma tam w CENZURA korzysci tak na prawde. jakis czas temu o tym czytalem ale artykul byl wyczerpujacy i przekonal nawet mnie ze warto wprowadzic OC na rowerki
chociaz to tez nie sadze zeby jakos rychło wdrożyli