Może ktoś oglądał to moto???
- daniello22
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: ******
- Rok produkcji: 0
Może ktoś oglądał to moto???
http://moto.allegro.pl/item650345598_ho ... ideal.html
Może ktoś zna, oglądał??? Pytam bo być może pojadę obejrzeć, a nie chciałbym zrobić 670km na darmo...
Może ktoś zna, oglądał??? Pytam bo być może pojadę obejrzeć, a nie chciałbym zrobić 670km na darmo...
- daniello22
- Motocykl: ******
- Rok produkcji: 0
- morfeusz126
- Motocykl: CBR1000RR SC57B
- Rok produkcji: 2006
- miki
- Motocykl: sc 44
- Rok produkcji: 2001
jasne-najlepiej założyć, że w naszym kraju mieszka banda oszustów, jak ktoś cos ma-to naciągacz, a jak moto sprzedaje-to pewno po dzwonie i z kręconym przebiegiem- wqrwia mnie takie podejscie, bo nikt nie kupuje motocykla na całe życie, a jeśli ktos decyduje sie na zmianę-to może ma na to kasę i niekoniecznie miał dzwona w u biegłym tygodniu..pozdrawiam malkontentów
mam już motocykl-myślę nad podpisem 
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Ja też sprzedawałem zadbane moto i wiem jak ludzie podchodzą do sprzedających. Ale szczerze niema się co dziwić - fakt faktem ciężko kupić uczciwie motocykl stąd asekuranckie podejście kupujących. Ostatnio jeżdżę ze znajomym za Suzuki GSR 600 oglądaliśmy 2 sztuki (2x wycieczka po ok 400km). Efekt? Dwa sprzęty ulepione po konkretnym dzwonie ( jeden ze spawaną główką i większym rozstawem osi, a drugi z umalowaną ramą i zajechanym silnikiem). Przez telefon też miały być igły...i ceny były normalne nie okazje. JAk ktoś ma zdrowe moto to zapewne sprzeda ale kupca trzeba czekać - jak za normalne pieniądze. Ta cebra z ogłoszenia wygląda igła i zdarzają się wśród zamożnych ludzi i tacy, którzy kupują motorek jako kaprys i niewiele latają faktycznie. Czasem się zdaża , że można coś od znajomego dobrego kupić uczciwie sto procent (np. znajomy ma R1 05 od nówki z salonu nalatane 8000km autentycznie, bezwypadek igiełka, bardzo dba o każdy sprzęt który ma czy to moto czy samochody). Moim zdaniem pewien mały procent jest uczciwych ogłoszeń. Warto obejrzeć to moto jak zainteresowany dysponuje taką kasą.
-
Witek
- Motocykl: Honda CBR 900RR
- Rok produkcji: 1999
Witam wszystkich dopiero dołączyłem
Co do tematu to fakt ciężko kupić coś dobrego. Sam wiem po sobie jak szukałem swojego dużo kilometrów i na końcu rozczarowania. Na szczęście udało się i już 3 sezony bez problemu. Ale wracając do tematu to widać po np allegro że niektóre motocykle to są wystawiane nie raz czy dwa ale po kilkanaście razy to o czymś świadczy a właścicielowi nie chce się nawet innych zdjęć robić. Jeżdżę już rok i sporo Polski zwiedziłem i różne motory można spotkać na Polskich drogach na niektórych bałbym się usiąść. Ale to już problem ich właścicieli.
Co do tematu to fakt ciężko kupić coś dobrego. Sam wiem po sobie jak szukałem swojego dużo kilometrów i na końcu rozczarowania. Na szczęście udało się i już 3 sezony bez problemu. Ale wracając do tematu to widać po np allegro że niektóre motocykle to są wystawiane nie raz czy dwa ale po kilkanaście razy to o czymś świadczy a właścicielowi nie chce się nawet innych zdjęć robić. Jeżdżę już rok i sporo Polski zwiedziłem i różne motory można spotkać na Polskich drogach na niektórych bałbym się usiąść. Ale to już problem ich właścicieli.