Mycie łańcucha...
-
Maki
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Była SC 33 jest SC57 A
- Rok produkcji: 2005
Mycie łańcucha...
Witam Was. Panowie mam zamiar umyć łancuch i pytanie do Was czy moge to zrobic benzyną extracyjną? ....Co 300 km smaruje tym srodkiem do łancuchów Motul, ale mam wrazenie, że ten łancuch zrobił sie taki jakis klejący od tego środka.
- morfeusz126
- Motocykl: CBR1000RR SC57B
- Rok produkcji: 2006
- sisi1623
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
oki
kolego wiesz jak zrob abys mial lancuch jak nowy
. zagrzej goraca wode wsyp do wiaderka proszku do prania troszke plynu do naczyc i szczotke jakas dobra i szoruj lancuch
. wszelkiego rodzaju brudy jak i tluste rzeczy co sa na nim zgina w 100% pewnoscia.
to jest stary sprawdzony sposob kolarski
. lancuch bedziesz mial czysciutki i pozniej psiknij jakims preparatem aby byl nasmarowany. polecam ten sposob
.
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
- banshee
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33
- Rok produkcji: 1997
Re: oki
Nigdy tak nie robiłem i radzę nie robić. Może widok piękny, ale gorąca woda i proszek? Czy to nie wejdzie pod nasze "...-ringi"?sisi1623 pisze:kolego wiesz jak zrob abys mial lancuch jak nowy. zagrzej goraca wode wsyp do wiaderka proszku do prania troszke plynu do naczyc i szczotke jakas dobra i szoruj lancuch...
- sisi1623
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
oki
koledzy jak i ty kolego orzech. probowalem juz mnustwo razy na lancuchu od cbr zarowno jak i enduro i 9 lat gdy trenowalem kolarstwo gorskie. wszystcy tak robili i wiem ze lepszego sposobu nie ma moim zdaniem. a kupowanie jakis specjalnych preparatow moze jest dobre ale po co wydawac kase majac ten sposob. polecam szczerze. to jest sprawdzony sposob. moze starodawny ale dziala,
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe