MotoBazar Warszawa
-
Karli
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR929RR
- Rok produkcji: 0
MotoBazar Warszawa
Kto wybiera się na moto bazar w ten weekend?
Ja bedę bo musze kupić trochę rzeczy. Może warto się spotkac i przy piwku zjeść kiełbaskę i pogadać?
Ja bedę bo musze kupić trochę rzeczy. Może warto się spotkac i przy piwku zjeść kiełbaskę i pogadać?
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
- zbyszek007
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2000
- Zoltar
- Motocykl: 929 2000r.
Witam.
Jestem nowy na forum. Mam prośbę. Wybieram się na motobazar z zamiarem kupna bladego 929. Czy mógłbym liczyć na ewentualną pomoc w oględzinach, kogoś kto akurat też tam będzie. Miałem kilka motorów w życiu i troszkę się znam na temacie, będzie ze mną znajomy lakiernik, jednak co cztery pary oczu to nie trzy lub więcej, w dodatku z stażem na takim sprzęcie. W miarę moich możliwości odwdzięczę się.
Piszcze na PW lub melchior11@o2.pl aby ustalić szczegóły ewentualnego spotkania lub podajcie nr tel to jeszcze dziś wieczorom zadzwonię.
Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.
Jestem nowy na forum. Mam prośbę. Wybieram się na motobazar z zamiarem kupna bladego 929. Czy mógłbym liczyć na ewentualną pomoc w oględzinach, kogoś kto akurat też tam będzie. Miałem kilka motorów w życiu i troszkę się znam na temacie, będzie ze mną znajomy lakiernik, jednak co cztery pary oczu to nie trzy lub więcej, w dodatku z stażem na takim sprzęcie. W miarę moich możliwości odwdzięczę się.
Piszcze na PW lub melchior11@o2.pl aby ustalić szczegóły ewentualnego spotkania lub podajcie nr tel to jeszcze dziś wieczorom zadzwonię.
Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.
- daniello22
- Motocykl: ******
- daniello22
- Motocykl: ******
- zbyszek007
Zoltar, ja mam 929 i jak chcesz to możemy sie spotkać i może coś będe w stanie doradzic przy oględzinach, zresztą napisze Ci maila z nr kom. ja będe między
9-10
[ Dodano: Nie Mar 02, 2008 3:17 pm ]
Zoltar, i jak udało sie coś wybrać?? Dogadaliście się z tym od żółtej czy szukaliście jeszcze jakiejś?? Ja nie kupiłem tego amora ale za to kupiłem sobie kombinezon
Pzdr.
9-10
[ Dodano: Nie Mar 02, 2008 3:17 pm ]
Zoltar, i jak udało sie coś wybrać?? Dogadaliście się z tym od żółtej czy szukaliście jeszcze jakiejś?? Ja nie kupiłem tego amora ale za to kupiłem sobie kombinezon
Pzdr.
Zbyszek
-
Karli
- Motocykl: CBR929RR
Niestety według mnie to lipa totalna ten dzisiejszy MotoBazar, pewnie dlatego ze zapowiadali potężne wiatry. Sprzedających było mało i asortyment też ograniczony.
Kolejka po piwo długa jak cholera nie wspomnę o jedzonku.
Mam nadzieję ze w kwietniu pogoda dopisze i będzie znacznie lepiej.
Zoltar, czy ty może oglądałes tego zółtego 929 i sciagałes owiewki. Jak tak to chba się spotkaliśmy jak pytałem o ten amortyzator skrętu od tej czerwonej 929.
Kolejka po piwo długa jak cholera nie wspomnę o jedzonku.
Mam nadzieję ze w kwietniu pogoda dopisze i będzie znacznie lepiej.
Zoltar, czy ty może oglądałes tego zółtego 929 i sciagałes owiewki. Jak tak to chba się spotkaliśmy jak pytałem o ten amortyzator skrętu od tej czerwonej 929.
- zbyszek007
Ja też pytałem o ten amor skrętu i chciał mi go oddać za 900pln ale jak powiedział że koleś założył go jakiś czas przed sprzedazą moto to zrezygnowałem bo nie wyglądał jak by miał kilka miesięcy.Karli pisze:Zoltar, czy ty może oglądałes tego zółtego 929 i sciagałes owiewki. Jak tak to chba się spotkaliśmy jak pytałem o ten amortyzator skrętu od tej czerwonej 929.
Ja kupiłem sobie skórzane kombi Hein GerickeFerson pisze:no to chwalić się co kto kupił a czego nie
Zbyszek