Wawa Zone - ustawki, spoty i wspólne latanie
- losiak
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: YZF R1
- Rok produkcji: 2005
- Ferson
- Motocykl: sold:954RR current: VTR :)
- Rok produkcji: 0
Ktoś z forum?
dzisiaj widziałem kolesia 954 za stacji BP na trakcie w Wesołej, dwa razy sie mijaliśmy zawróciłem chciałem podjechać i sie zorientować czy to nie znajomy z otwocka ale wy też zawróciliście i pojechaliście gdzieś w stronę centrum.(zółta 954, kombi pod kolor byłeś chyba z kimś na Hornecie czy coś podobnego) Może to ktoś z forum...
A co do nowego tematu dobry pomysł, można tu kontakty do siebie zostawić i sie spiknąć na latanie po okolicy albo gdzieś dalej.
A co do nowego tematu dobry pomysł, można tu kontakty do siebie zostawić i sie spiknąć na latanie po okolicy albo gdzieś dalej.
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
uuuu...pustki w portfelu 
a samochod trzeba zmienic/ ale spoko,jak cos dam znaka:)
fajne te nowe emotki:P
a samochod trzeba zmienic/ ale spoko,jak cos dam znaka:)
fajne te nowe emotki:P
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
-
Miras
- Motocykl: CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2007
hej
Hej Guliwer,
No czas rozpocząć na dobre ten sezon. Polatał bym dzisiaj, tylko napisz w jakich godzinach Tobie pasi. Je mogę tylko 20 - 21.30 - czyli lipa, za krótko. Ewentualnie jutro od 19 do późna jestem dyspozycyjny, to możemy się spiknąć. Skąd startujesz, ja z W-wa - Wesoła?
Jakby co - pisz.
No czas rozpocząć na dobre ten sezon. Polatał bym dzisiaj, tylko napisz w jakich godzinach Tobie pasi. Je mogę tylko 20 - 21.30 - czyli lipa, za krótko. Ewentualnie jutro od 19 do późna jestem dyspozycyjny, to możemy się spiknąć. Skąd startujesz, ja z W-wa - Wesoła?
Jakby co - pisz.
Żyje się tylko raz, ale jeżeli żyje się dobrze, to ten jeden raz wystarczy