Kombi Arlen Ness ??
- krolik
- Moderator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC44 01r. i ZX6R 02r. (stunt maszyna)
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
Kombi Arlen Ness ??
Chce sobie kupic jednoczesciowe kombi tak do 2tys. Na allegro jest koles z Czaplinka który sprzedaje kombi w dobrych cenach. Ma m.in. fajny jednoczesciowy kombi Arlen Nessa z garbem perforacja z przodu itp. W sumie nie znam ludzi którzy w tym lataja. Ma ktos kombi tej firmy i moze cos o nim powiedziec? Tak jak patrzylem w sklepach to ten kombi kosztuje ok 3200 a u tego goscia 1700.... Czekam na opinie... A moze i jakies oferty 
-
Piotrek
- Motocykl: Piechota
- Rok produkcji: 0
Arlen Ness to wyskoa polka. Cos na poziomie Alpinestars, Berkia czy Dainese. Sam chce Arlena kombi sobie kupic, ale poczekam na moto, zeby juz kolorek dobrac. Wrazenia po macaniu i przymierzaniu Arlena mam jak najlepsze. Wiem tez ze sa naprawde solidnie wykonane i sie dobrze spisuja.
Czasem na fc-moto.de maja kombinezony tej firmy z niezlymi znizkami.
Czasem na fc-moto.de maja kombinezony tej firmy z niezlymi znizkami.
- pANpawiAN
- Motocykl: 954RR
- Rok produkcji: 2003
tja, ja też przyciąłem tego gościa.
"Na stanie" ma bardzo fajne kombiwaxy Hond'y - szyte tak naprawdę przez Suomy.
Rozmawiałem z nim jakiś czas temu, w zeszłym tyg. miał mieć kolejną dostawę, a z całym majdanem zjawi się na moto bazarze.
Na bank wpadnę zobaczyć co ma.
Co do Arlena i Berika to nie maiłem okazji posiadać kombiwaru, ale kurtałę ma moja dziewczyna i jakość wykonania, skóry i materiałów jest najwyższej półki!
ps.:
"Na stanie" ma bardzo fajne kombiwaxy Hond'y - szyte tak naprawdę przez Suomy.
Rozmawiałem z nim jakiś czas temu, w zeszłym tyg. miał mieć kolejną dostawę, a z całym majdanem zjawi się na moto bazarze.
Na bank wpadnę zobaczyć co ma.
Co do Arlena i Berika to nie maiłem okazji posiadać kombiwaru, ale kurtałę ma moja dziewczyna i jakość wykonania, skóry i materiałów jest najwyższej półki!
ps.:
Arlen Ness (aka. Madif) to to samo co Berik, inny brand firmyPiotrek pisze:Arlen Ness to wyskoa polka. Cos na poziomie Alpinestars, Berkia czy Dainese.
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- pANpawiAN
- Motocykl: 954RR
faktycznie - ty masz blilżej do niego "trochę", ja poczekam do nxt weekendu
- napisz koniecznie co i jak tam było, bo co by nie mówić to te ceny są dobre w penisa!
przy okazji - szukałem kombiwara dla dziewczyny i nie wiem wg. czego się kierować przy rozmiarówce?!
byłem pewien że to jest tak jak w przypadku męskich kombi - ale przypuszczam że damska rozmiarówka pokrywa się z normalną odzieżą codzienną
- czy tak jest naprawdę??
- napisz koniecznie co i jak tam było, bo co by nie mówić to te ceny są dobre w penisa!
przy okazji - szukałem kombiwara dla dziewczyny i nie wiem wg. czego się kierować przy rozmiarówce?!
byłem pewien że to jest tak jak w przypadku męskich kombi - ale przypuszczam że damska rozmiarówka pokrywa się z normalną odzieżą codzienną
- czy tak jest naprawdę??
- Snajper
- Motocykl: CBR 900 RR
- Rok produkcji: 0
Więc podłącze sie pod temat. Posiadam kombinezon Arlen Ness od jakiegoś miesiąca i jakie porady i wnioski ?!
-cena wydaje się przystępna
-jakość naprawdę wysoka
-komfort hmm początki jak w zbroi sztywno i niewygodnie ale to do czasu jakieś 5 razy ubrany na siebie i robi się naprawdę ok
Nalerzy się poważnie zastanowić cz kupić jedno czy dwu częściowy kombinezon ja naprzykład nie polecam jednoczęściowego. Wolę mieć tą swobode i w każdej chwil mogę odpiąć górę od spodni i troszkę odparować niema co się oszukiwać w upalny dzień postuj powyrzej 10 min grozi zagotowaniem się
. Ale to tylko moje skromne zdanie
kliknij a zdjęcie otworzy się w pełnym formacie
-cena wydaje się przystępna
-jakość naprawdę wysoka
-komfort hmm początki jak w zbroi sztywno i niewygodnie ale to do czasu jakieś 5 razy ubrany na siebie i robi się naprawdę ok
Nalerzy się poważnie zastanowić cz kupić jedno czy dwu częściowy kombinezon ja naprzykład nie polecam jednoczęściowego. Wolę mieć tą swobode i w każdej chwil mogę odpiąć górę od spodni i troszkę odparować niema co się oszukiwać w upalny dzień postuj powyrzej 10 min grozi zagotowaniem się
kliknij a zdjęcie otworzy się w pełnym formacie

Bóg nas niechce a Diabeł się na boi !!!