szanowna kolezanko powiem ci szczerze ze kobiety sa 200% gorsze od facetow. nie jedna osoba ci to powie. nic do ciebie nie ma bo jestes spoko babeczka. pozdro lece spac bo jutro ciezki dzien. papa
[ Dodano: Sro Kwi 08, 2009 10:02 pm ]
a co do tego zjawiska co zaistnialo na moto expo u mnie to byla normalna sytuacja.....hehehe
NIE SPOSÓB PRZEJŚĆ OBOJETNIE! - widzieliście już?
- sisi1623
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
- Rok produkcji: 2005
- Kontakt:
-
Luki213
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98
- Rok produkcji: 0
Jesli te motocykle maja taki temperament jak te Panie, to sa naprawde trudne do okielznania, ale jesli maja wnetrze jak te Panie, to nie wroze zadowolenia z maszyny. Troszeczke zle dobrali wg. mnie do sprzetu, mogli cos exclusive wrzucic a nie z pierwszeego lepszego bałaganu, ogolnie filmik na lajcie.
- beti
- GIRL

- Motocykl: FRANEK
- Rok produkcji: 0
no wyjąłeś mi to z ust
pewnie, że są ładne te laski, ale ciekawe który facet chciałby taką mieć w domu na poważnie... nie wierze, że któryś by chciał żeby jego dziewczyna albo żona wypinała tyłek do wszystkich zwiedzających tego typu wystawy. I ciekawe ile z tych foczek wie wogóle na czym siedzi/ leży
pewnie, że są ładne te laski, ale ciekawe który facet chciałby taką mieć w domu na poważnie... nie wierze, że któryś by chciał żeby jego dziewczyna albo żona wypinała tyłek do wszystkich zwiedzających tego typu wystawy. I ciekawe ile z tych foczek wie wogóle na czym siedzi/ leży
Franek mój to jest to, kocham go!