Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Co tam przebieg !!! oby dobrze zap................ i bedzie Git!!! A tak naprawdę to mało kto z nas zna prawdziwy przebieg swojego moto!!!!!!!!!!!!! Lepiej go potestuj w sobote bo bedzie spoko pogoda !!!
Moto super, widać, że zadbane. przebieg ciut mały no chyba, że ktoś na niego patrzył a nie jeździł. Jakbyś wyciągnął prędkościomierz z obudowy(10min) to widać czy zębatki ruszane, bo aby je przestawić trzeba oryginalne zalanie plastyku zlikwidować a potem zalać po swojemu. Także jak ktoś tam ingerował to zostawił ślady, no chyba że cały prędkościomierz wymienił...a może to jest przebieg w milach?
slamann pisze:aby je przestawić trzeba oryginalne zalanie plastyku zlikwidować a potem zalać po swojemu. Także jak ktoś tam ingerował to zostawił ślady, no chyba że cały prędkościomierz wymienił...
ja mam nadzieję, że kolega to z książek wie a nie z własnoręcznych takich "napraw"
Myślę, że kwestię przebiegu można już sobie darować.
Podałem taki jaki jest na blacie - sam uważam, że nie jest prawdziwy.
Co do stanu technicznego silnika powie tylko hamownia... Myslę, że już niebawem, jak uporam się z napędem.
Ciekawe, jak u was pomiary... Może ktoś coś by pokazał, a nie tylko teksty typu "...tyle przebiegu to on miał 10 lat temu..."
Nie chwale swojego nowego nabytku, bo jeszcze za wcześnie. Jeżeli przejadę na nim chociażby jeden sezon bez awarii i głupich usterek w trasie to będę mógł wówczas powiedzieć "Sprzęt niezawodny i ekonomiczny", a tymczasem proszę nie pisać co odpowiedź "...przebieg"
Większość nie zna swojego prawdziwego przebiegu, a pewnie wielu ma zmienione zegary.