Logo fireblade.pl?
- Tytus
- Administrator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
-
Luki213
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98
- Rok produkcji: 0
Uwazam ze cokolwiek Tytus zrobi to i tak to wszyscy kupia, a takie pytanie ktore Wam sie podoba to 2lata bedzie trwalo i jeszcze kazdemu nie przypasuje. Tytus zrob tak zeby bylo dobrze, proste zdjecie i pod spodem napis fireblade.pl i bedzie ok, bo nigdy nie dojdziemy do ladu i skladu, w kazdym badz razie ja kupie chocby członek byl na motorze.
[ Dodano: Pon Mar 23, 2009 8:50 pm ]
Czlonek forum oczywiscie he he
[ Dodano: Pon Mar 23, 2009 8:50 pm ]
Czlonek forum oczywiscie he he
- LENAR
- Motocykl: 1000RR Repsol
- Rok produkcji: 2005
- Kontakt:
ja nie oddaje glosu na zadna z propozycji z pierwszej strony bo moim zdaniem to co zaproponowal Tytus na 3.stronie jest idealne, chodzi mi o to:

dokladnie tak to sobie wyobrazalem -BRAWO TYTUS, takie wlasnie powinno byc logo -czyli jak najmniej szczegolow ale by wszyscy tez wiedzieli o co chodzi, i powyzsza propozycja Tytusa doskonale spelnia te warunki, gdy jest za duzo szczegolow to juz nie jest logo tylko zdjecie(tylko troszke przerobione)...
ja glosuje na powyzsze logo, dla mnie bomba! :twisted:

dokladnie tak to sobie wyobrazalem -BRAWO TYTUS, takie wlasnie powinno byc logo -czyli jak najmniej szczegolow ale by wszyscy tez wiedzieli o co chodzi, i powyzsza propozycja Tytusa doskonale spelnia te warunki, gdy jest za duzo szczegolow to juz nie jest logo tylko zdjecie(tylko troszke przerobione)...
ja glosuje na powyzsze logo, dla mnie bomba! :twisted:
Ostatnio zmieniony 24 marca 2009, 01:19 przez LENAR, łącznie zmieniany 1 raz.
- LENAR
- Motocykl: 1000RR Repsol
- Rok produkcji: 2005
- Kontakt:
milo ze chce Ci sie w to bawic
ale dla mnie nadal logo z 3. strony (cytowane tez w ostatnim moim poscie) jest absolutnym numerem JEDEN :twisted: napis jest na idealnej wysokosci, to ze jedno oko lampy skrywa sie pod napisem "fireblade.pl" a drugie jest widoczne -jest mega-wypas
ps: zabawe konturami bym sobie darowal bo logo sie komplikuje i zyskuje efekt witrazu, dla mnie lipa :?
pozdro
lenar
ps: zabawe konturami bym sobie darowal bo logo sie komplikuje i zyskuje efekt witrazu, dla mnie lipa :?
pozdro
lenar
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
spooko lenar tez mi sie ono podoba bo proste jest, latwo je wydrukowac jako naklejka, nawet jako nadruk haftowanyLENAR pisze:ale dla mnie nadal logo z 3. strony (cytowane tez w ostatnim moim poscie) jest absolutnym numerem JEDEN
...ale jednak jeszcze troche sie nim pobawie bym wszystko kombinacje poznal i zdecydowal hehe
- orzech
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Chłopaki mają rację, im mniej szczegółów tym bardziej funkcjonalne bedzie logo w sensie wykonania go w tej czy innej formieJUNIORlu pisze:spooko lenar tez mi sie ono podoba bo proste jest, latwo je wydrukowac jako naklejka, nawet jako nadruk haftowanynie mowiac o koszuklach...
PS. Tytus pracujesz w grafice czy tylko takie hobby ? bo nieźle Ci to wychodzi