Logo fireblade.pl?
-
remek 2o
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: k8 1000
- Rok produkcji: 0
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
nie ma opcji zrobic cos takiego szczegolowo jak na zdjeciu 5 , wiem bo sie dowadywalem...Trzeba by się zorientować, jak to dokładnie wygląda, bo jednak wersja ze szczegółami jest bez porównania ładniejsza IMO.
logo musi byc z jak najmniejsza iloscia szczagolow, jaklepiej jakies kontury zeby ploter to wycial a na sitodruku nie ma sensu, to ma byc naklejka jak dawalem na 2 stronie i nie ma innej opcji!
Wiec poprostu trzeba dodac jeszcze kilka kresek by sie wszystko nie zlewalo/przypominalo moto+kierowce
To ma byc proste logo by mozna bylo np na auto, koszukle lub naszywke zrobic!
co do nicka to raczej tez odpada bo kto to niby zrobi powiedzmy zamiast 200 jednakowych naklejek 200 osobnych nickow?
- Mike RR
- Motocykl: CBR 1000 rr SC-59
- Rok produkcji: 2008
Ja obstawiam zdjęcie nr 5 i nie dlatego ze mam SC-59 tylko dlatego że reszta wygląda jak typowe naklejku z allegro tylko że z napisem.Co do wersji i szczegółów to Tytus ma rację nie opcji żeby zrobić wszystkie na ploterze.Proponuję dołożyć parę kresek żeby wyróżnić kierowcę i moto i bęcie jak ta lala.Ja się piszę na taką naklejkę.