Jakie oponki do SC59
-
mati1490
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc33,f4i,
- Rok produkcji: 1999
Re: Jakie oponki do SC59
Patryk jakby kazdy najpierw poczytal troche w internetach to polowy pytan by nie bylo i wyzywania sie na forum tez
prawda jest taka ze na drogach publicznych to na wszystkich oponach da sie jezdzic,tylko potem kolejne problemy bo licznik oszukuje i inne CENZURA sie pokazuja , mysle ze konstruktorzy obliczyli jaka opona bedzie najbardziej sie nadawala do seryjnego moto i niema sensu poprawiac fabryki chyba ze wiesz lepiej od nich
a zakladanie oponki 55 to tak jak Maciek napisal ma sens bo zwieksza mu odrobine przeswit na torowaniu i moto jest bardziej podatne na przezucania przy super przyczepnosci ....
-
Ragnarocers
- Motocykl: SC58
- Rok produkcji: 2008
Ktoś podpowie jakie warto w teraźniejszych latach kupić opony do codziennej jazdy w różnych warunkach pogodowych. Na torze nie zamierzam latać ewentualnie wybrać się nad morze kilka razy w roku.
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
to wrzuć coś typu S22 lub metzeler m9rr, Rosso 3 lub bardziej sportowa rosso corsa 2. lub najlepsza z tych wszystkich metzeler k3rr ale to juz oponka niemal wyczynowa i z tego co piszesz to chyba az taka ci nie potrzebna ale nadaje sie tez do normalnej jazdy i wytrzymuje u mnie nawet 3 tys km
-
Ragnarocers
- Motocykl: SC58
- Rok produkcji: 2008
Zastanawiam się właśnie nad Power 5 lub Diablo Rosso IV. Ta pierwsza niby lepsza do codziennego użytkowania i w trasy
Cześć,
Przymierzam się do zakupu opon do sc59 Pirelli Diablo Rosso 3. Przód standardowo ale waham się jeśli chodzi o tył. Nie wiem czy brać standardowy rozmiar 190/50 ZR17 lub 200/55/ZR17, a może 200/50/ZR17?. Bardziej podoba mi się 200/55 i wydaje mi się, że powinna się zmieścić. Pytanie czy niesie to za sobą jakieś negatywne skutki ? Może ktoś jeździ na takiej i może coś doradzić?
Pozdrawiam
Przymierzam się do zakupu opon do sc59 Pirelli Diablo Rosso 3. Przód standardowo ale waham się jeśli chodzi o tył. Nie wiem czy brać standardowy rozmiar 190/50 ZR17 lub 200/55/ZR17, a może 200/50/ZR17?. Bardziej podoba mi się 200/55 i wydaje mi się, że powinna się zmieścić. Pytanie czy niesie to za sobą jakieś negatywne skutki ? Może ktoś jeździ na takiej i może coś doradzić?
Pozdrawiam