Co byś dodał,zmienił lub usunał z forum/strony/galerii?
-
Piotrek
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Piechota
- Rok produkcji: 0
- beti
- GIRL

- Motocykl: FRANEK
- Rok produkcji: 0
ano, czasami zobaczę fająś super fotke wśród tych losowych na str głównej to chciałabym kliknąć żeby dokładniej obejrzeć a tu psikus... nie idzie
ale to się nam tak fajnie gada, zrób to, zrób tamto a tak naprawdę to jest masa roboty no i trzeba jeszcze wiedzieć jak :?
jak dla mnie to i tak mamy super to forum
ale to się nam tak fajnie gada, zrób to, zrób tamto a tak naprawdę to jest masa roboty no i trzeba jeszcze wiedzieć jak :?
jak dla mnie to i tak mamy super to forum
Franek mój to jest to, kocham go!
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
to wsztystko dzialalo i tak bylo na poczatku! tylko teraz nie wiem jakim cudem te zdjecia zawsze wszystkie sie fadowaly w pelnej rozdzialce (nawet gdy na nie sie nie klikalo) i zrzeralo to kupe transferu - kazde zaladowanie strony to ok 1 MB zdjec!!! dlatego to usunalem.
Pobawie sie tym w wolnej chwili bo nie mam pojecia co sie zje... a probowalem roznych rzeczy...
Pobawie sie tym w wolnej chwili bo nie mam pojecia co sie zje... a probowalem roznych rzeczy...
- banshee
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33
- Rok produkcji: 1997
Hej!
Dodałbym jakiś dział w stylu "Zakupy"
Można byłoby robić zamówienia grupowe, np. napędy, oleje, materiały eksploatacyjne i inne rzeczy. Można by się tam ogłaszać oferując jakąś zniżkę dla użytkowników forum.
Aktualnie umieszczam temat "Zakup grupowy DynoJet" w dziale GIEŁDA, ale watro o tym chyba pomyśleć, o ile nikt już tego nie pisał wcześniej (przyznaje nie czytałem powyższych wypowiedzi)
Pozdrawiam
Dodałbym jakiś dział w stylu "Zakupy"
Można byłoby robić zamówienia grupowe, np. napędy, oleje, materiały eksploatacyjne i inne rzeczy. Można by się tam ogłaszać oferując jakąś zniżkę dla użytkowników forum.
Aktualnie umieszczam temat "Zakup grupowy DynoJet" w dziale GIEŁDA, ale watro o tym chyba pomyśleć, o ile nikt już tego nie pisał wcześniej (przyznaje nie czytałem powyższych wypowiedzi)
Pozdrawiam
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
CENZURA policje... i straz miejska:D hehe...
a tak na powaznie to reklamy!!!
\Tytus...czy one daja nam kase??? czy nie da sie tego zbalokowaC??? te CENZURA wyskakuja na caly ekran i uciekajac,ze skasowac sie ich nieda:D
heihihi
a tak na powaznie to reklamy!!!
\Tytus...czy one daja nam kase??? czy nie da sie tego zbalokowaC??? te CENZURA wyskakuja na caly ekran i uciekajac,ze skasowac sie ich nieda:D
heihihi
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
-
accordaccordacc
- Motocykl: Honda CBR1000RR SC77
- Rok produkcji: 2018
- Samochód: Honda Accord 2013