Tuleje dystansowe przedniego kola
-
Kyuzo
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda cbr 954 rr sc50
- Rok produkcji: 2003
Tuleje dystansowe przedniego kola
Witam wie ktos gdzie kupić przednie tuleje dystansowe do przedniego koła? Mysle ze mam jedną nieoryginą wlozoną i nie wiem czy ma odpowienią dlugosc. Moto mi sciaga na prawa strone i zaczne od tego pozniej wymienie przednia opone ma widoczne okiem skoki po jezdzie przodem, a na koniec wymienie lagi na inne.
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
Re: Tuleje dystansowe przedniego kola
A główka ramy jaki stan ?Kyuzo pisze:Witam wie ktos gdzie kupić przednie tuleje dystansowe do przedniego koła? Mysle ze mam jedną nieoryginą wlozoną i nie wiem czy ma odpowienią dlugosc. Moto mi sciaga na prawa strone i zaczne od tego pozniej wymienie przednia opone ma widoczne okiem skoki po jezdzie przodem, a na koniec wymienie lagi na inne.
Koło tył dobrze ustawione względem znaczników na wahaczu prawa lewa strona ?
Oddam nerkę za cbr :)
-
Kyuzo
- Motocykl: honda cbr 954 rr sc50
- Rok produkcji: 2003
Re: Tuleje dystansowe przedniego kola
Główkę ramy wymieniłem dalej to samo a co do tych wysokosci lag wzgledem siebie moto nie reaguje na to. Pier ustawiłem pod znaczniki skrecal w prawo podem na polce sam se ustalilem wysokosc na jakich maja byc dalej skrecal w prawo, ustawilo o 1cm lage jedna wyzej przejechalem sie dalej to samo optem opuscilem ja i druga o 1 cm wyzej dalej w prawo jechal. Jedzie prosto dopiero jak sie odchyle dosyc w lewo cialem. Jak ma die rece na kierownicy badz jedna reke to nic nie czuc by sciagalo tak samo przy gornych granicach obrotow tez nie telepie kierownicą.