Powiedzcie mi czy ktoś z Was ma wiedzę lub kogoś żeby spytać o takie rzeczy jak
czy każdy pomiar dokonany czy to przekroczenie czy też nie, jest analizowany i przesyłany gdzieś do centrum obsługi?
czy są doliczane wykroczenia za np podwójną ciągłą (gdy sie akurat kogos wyprzedza pod kamerami)
czy możliwy mandat za pasy i np rozmowe przez telefon komórkowy?
pytam bo mam pod samym domem cholerny odcinek ponad 6km i teraz jak tablica nie bedzie widoczna a ja bede ciagle latał wiadomo z jakimi predkosciami to znajda mnie chwila moment ale nie wiem czy musi być zarejestrowany numer tablicy zeby przeslac zdjęcia dalej do obróbki i wystawienia mandatu czy takie zdjecia gdzie nie ma tablicy są z automatu kasowane? czy każde jedno auto/moto jest analizowane czy numery są czy ich nie ma.? Pewnie ciężko bedzie uzyskać odpowiedz bo trzeba by spytać kogoś z obsługi tego dziadostwa no ale kto pyta nie błądzi.
Odcinkowy pomiar prędkości jak to działa ?
- maciekx
- Moderator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
Re: Odcinkowy pomiar prędkości jak to działa ?
Wydaje mi się ze wszystkie auta sa analizowane, a jak na koncu jest przekroczenie to idzie dalej, raczej nie beda sie brali za analizowanie moto ktory szybko sie przemieszcza w dodatku bez blach... pewnie za malo ludzi by to ogarniali 
- Paulli_29
- Motocykl: Hurley
- Rok produkcji: 2012
Re: Odcinkowy pomiar prędkości jak to działa ?
System automatycznie odczytuje numery rejestracyjne i oblicza czas przejazdu pomiędzy sprawdzanymi punktami. Na jego podstawie obliczana jest średnia prędkość.
Remember me