Wymiana tarcz zegarów
-
efano
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA CBR 954 RR
- Rok produkcji: 2003
Wymiana tarcz zegarów
Mam takie pytanie , czy ktos wymienial tarcze na biale ?? i czy to jest proste czy mozna cos popsuc .
-
Luki213
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98
- Rok produkcji: 0
-
Piotrek
- Motocykl: Piechota
No to jeszcze raz:
Przekladasz wskazowke ponizej tego kolka-ogranicznikia. ( 954 chyba nawet go nie ma) Zaznaczasz dokladnie gdzie jest jej koniec, zeby potem jak ja zalozysz byla idealnie w tej samej pozycji.
Wszkazowke da sie zdjac, ale z wyczuciem. Ja uzywalem widelca do podwazenia. Miedzy sztucca a tarcze watro cos podlozyc zeby jej nie porysowac.
Przekladasz wskazowke ponizej tego kolka-ogranicznikia. ( 954 chyba nawet go nie ma) Zaznaczasz dokladnie gdzie jest jej koniec, zeby potem jak ja zalozysz byla idealnie w tej samej pozycji.
Wszkazowke da sie zdjac, ale z wyczuciem. Ja uzywalem widelca do podwazenia. Miedzy sztucca a tarcze watro cos podlozyc zeby jej nie porysowac.
-
efano
- Motocykl: HONDA CBR 954 RR
- Rok produkcji: 2003
-
pigmool
- Motocykl: CBR 954
Odświerze troche temat...
Rozebranie tego jest dziecinnie proste tylko trzeba to robić delikatnie i z wyczuciem - jak piszą poprzednicy.
Jak mi sie uda wszystko ogarnąć w przyszłym miesiącu będe miał taki coś do sprzedania:

By pigmool at 2010-01-22
A jak dobrze pojdzie do wiosny postaram sie ogarnąć temat z białymi tarczami. Ew. możliwe by też było zrobienie indywidualnego wzoru. Ale ten temat narazie stoi bo zajmuje sie innymi rzeczami a do wiosny jeszcze chwila została
Rozebranie tego jest dziecinnie proste tylko trzeba to robić delikatnie i z wyczuciem - jak piszą poprzednicy.
Jak mi sie uda wszystko ogarnąć w przyszłym miesiącu będe miał taki coś do sprzedania:

By pigmool at 2010-01-22
A jak dobrze pojdzie do wiosny postaram sie ogarnąć temat z białymi tarczami. Ew. możliwe by też było zrobienie indywidualnego wzoru. Ale ten temat narazie stoi bo zajmuje sie innymi rzeczami a do wiosny jeszcze chwila została
-
matel
- Motocykl:
Re: Wymiana tarcz zegarów
Odświeżam posiadam CBR 954 2002 wyciągałem wskazówkę od obrotów teraz po złożeniu wszystkiego motocykl na biegu jałowym wskazuje 4,5 tys obrotów jak to naprawić?