Miałem wypadek pomocy
-
Dworusja
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda cbr 900rr
- Rok produkcji: 1998
Miałem wypadek pomocy
Witam mam proźbe miałem wypadek moim fireblade sc 33 98 rok dzisiaj bedzie rzeczoznawca a ja mam złamaną noge. mam uszkodzone oba lusterka kierunkowskazy plastiki porysowane część połamanych kierownica nie chce sie przekrecicć w lewą strone lagi chyba proste chłodnika urwana z silnika wyciekł olej starter nie działa opona przednia uszkodzona ile mniej wiecej może być warte naprawa tych szkód ? bo napewno bedzie sie pytał ile chce. prosze bardzo o pomoc. jeśli sie ktoś chodz troche zna moze napisać mniej wiecej
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
Re: Miałem wypadek pomocy
szczerze powątpiewam się że będzie się Ciebie ani kogo kolwiek innego pytał ile chcesz, po prostu przyjedzie i zrobi wycene jak najniżej i tyle. popatrz sobie ceny na allegro uzywanych czesci bedziesz wiedział co i ile kosztuje.
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
Przy takich uszkodzeniach na bank bedzie szkoda całkowita. W takim przypadku brana jest wartosc takiej maszyny przed wypadkiem, odejmowana jest wartosc maszyny po dzwonie, a ubezpieczalnia wyplaca różnicę.
- ferdas
- Motocykl: 1000rr sc57a
- Rok produkcji: 4
Dokładnie .
Według nich to będzie szkoda całkowita.
Koszt naprawy przekroczył by wartość motocykla
Musisz wskazać jak najwięcej uszkodzonych elementów żeby nie odliczyli za dużo od głównej sumy
I oczywiście odszkodowanie za połamane kości i uraz psychiczny lek że coś Cię zmasakruje na drodze tako stres pourazowy
Według nich to będzie szkoda całkowita.
Koszt naprawy przekroczył by wartość motocykla
Musisz wskazać jak najwięcej uszkodzonych elementów żeby nie odliczyli za dużo od głównej sumy
I oczywiście odszkodowanie za połamane kości i uraz psychiczny lek że coś Cię zmasakruje na drodze tako stres pourazowy
- ferdas
- Motocykl: 1000rr sc57a
- Rok produkcji: 4
I.dlatego musi wykazać jak najwięcej zniszczeń .
Wyglądało to.w.moim.przypadju tak że poszła rama i duperele .
Na dzień dobry szkoda całkowita.
Ale odliczania części które szło by sprzedać choć nie wolno sprzedawać bo wrak ma zabrać zezłomowany ( teoretycznie )
Im więcej wyjazd elementów uszkodzonych tym więcej dostaniesz $$$
Wyglądało to.w.moim.przypadju tak że poszła rama i duperele .
Na dzień dobry szkoda całkowita.
Ale odliczania części które szło by sprzedać choć nie wolno sprzedawać bo wrak ma zabrać zezłomowany ( teoretycznie )
Im więcej wyjazd elementów uszkodzonych tym więcej dostaniesz $$$