światła pozycyjne przód 954
-
arek12136@wp.pl
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: intruder
- Rok produkcji: 1998
światła pozycyjne przód 954
Witam, jestem nowym forumowiczem. W swojej 954 nie mam przednich świateł pozycyjnych, sa tylko zaślepki. Chciałbym je wstawić i prosze o pomoc jak to zrobic. Po wiązce kabli nie widac zeby jakas kostka do tych świateł była gdzies luzem.
-
Kyuzo
- Motocykl: honda cbr 954 rr sc50
- Rok produkcji: 2003
Re: światła pozycyjne przód 954
swiatla pozycyjne pala sie zawsze ze swiatlami mijania/drogowymi wiec najprosciej jest od nich wziąć prad , a oprawki do zarowek to sobie poszukaj gdzies na internecie
-
nihu ya
- Motocykl: CBR 954rr FireBlade
- Rok produkcji: 2002
Kolego może i palą się zawsze z tymi światłami, ale skoro kolega chce dostawić te światła to raczej tak ja to powinno być. Czyli możliwość włączenia samych pozycji a potem mijania itp. Nie znam się na elektryce motocykla, ale może nakieruję Cię to, że światło tylne pozycyjne działa na tej samej zasadzie i ja bym poszukał gdzie kabelki idą od tego światła. Może coś tam znajdziesz.Kyuzo pisze:swiatla pozycyjne pala sie zawsze ze swiatlami mijania/drogowymi wiec najprosciej jest od nich wziąć prad , a oprawki do zarowek to sobie poszukaj gdzies na internecie
- MaciekM
- Motocykl: 954 RR
- Rok produkcji: 2003
ale w 954 nie ma możliwości włączenia samych pozycji. pozycje palą się razem ze światłami mijania po przekręceniu kluczyka ( ani tych ani tych nie da się wyłączyć). Możliwe ze w 2002r była taka możliwość.
-
arek12136@wp.pl
- Motocykl: intruder
- Rok produkcji: 1998
Juz sobie poradziłem.Znalazłem oryginalne przewody z wtyczkami i wszystko świeci jak powinno.