wazne przy kupnie
-
goOly19
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: r1, drz 400
- Rok produkcji: 0
koma tylko ze on ma i i ta cbr w ta flage tez ja widzialem
czarna sprzedal cbr i nie byla malowana to byly 2 oddzielne moto:) w nast tyg moze trafi sie znowu okazja bo z tamtym to troche zalowalem ze nie kupilem
hmm za duzo jezdził po wodzie hmm ciekawe spostrzezenie hehe
a to nie byla przypadkiem sprowadzona i ze raczej tym on nie jezdzil? pozdro;) wydac 15-18 koła na moto kazdy potrafi ale nie kazdego stac na to i poprostu szuka sie okazji w b dobrym stanie!!
-
goOly19
- Staly Bywalec

http://moto.allegro.pl/item285731158_ya ... kowa_.html co o tym sadzicie?? moto sprowadzone z wloch z tego co widac stan zejebioza i moje pytanie w tej cenie mogłbym dostac cbr929 z gdzies 00 roku , i jak myslicie ktory wybor by okazal sie lepszy ?? yamaha skrznia siada?? czy moze aby głownie w r6 , r1 ma mały przebieg cbr by miala kolo 30 tys , czekam na jakies podpowiedzi co i jak;)
[ Dodano: Pon Gru 17, 2007 7:31 pm ]
http://moto.allegro.pl/item285731158_ya ... kowa_.html poprawka do linku
[ Dodano: Pon Gru 17, 2007 7:31 pm ]
http://moto.allegro.pl/item285731158_ya ... kowa_.html poprawka do linku
- MasterLuke
- Motocykl: SC 33 Streetfighter
- Rok produkcji: 1997
Hejka
Co do tego przebiegu to bym sie grubo zastanawial
jak na ten rocznik
wrecz nie mozliwe ,co do tej skrzyni to padaly biegi zwlaszcza dwojka
przy wiekszych przebiagach ,ale z drugiej strony yamaha jest ladna wg mnie
ja smigam na sc33 ale jak mialbym wybierac teraz pomiedzy honda a yamaszka to wybralbym yamaszke bez dwoch zdan ,co do tej awari naprawa biegow nie jest kosztowna a co najlepsze nie trzeba rozbierac calego silnika jak w sc44 skrzynia jest kompaktowa
ale to tylko moje odczucia moze wypowiedza sie inni
pozdrawiam
Co do tego przebiegu to bym sie grubo zastanawial
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Powiem tyle, że po zdjęciach takich jak te z allegro to niemożna powiedzieć że jest zajebioza(choć sprawia wrażenie).Pozatym ten przebieg to raczej możesz między bajki włożyć;-)chyba że motocykl latał na torze to spoko można uwierzyć...A tak na koniec wybór motocykla to twój wybór i ciężko mi się wypowiedzieć co będzie odpowiednie dla Ciebie stestuj erłana;-) jak masz okazje stestuj RRe i się zdecyduj na coś.Bo najważniejsze to odpowiedzieć sobie na pytanie-"co chcę w życiu robić?(czym jezdzić) i zacząć to robić.Ja mam z R1 ZŁE WSPOMNIENIA więc bez wahania wziąłbym RR.
-
goOly19
- Staly Bywalec

Kolejne moto http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M643798 co o tym sadzicie? jestem mocno zdecydowany na ten motorek w czwartek jade go ogladac, moto jest lekko zmeczone klimatem angielskim oraz na ssaniu jak zimny oborty wskakuja nawet ponad 3 tys ale to chyba synchro wtryskow czy moze sie myle? tyle napisalem co sie dowiedzialem o wadach jakis tego moto emeilowo z wlascicielem ... o pozytywach chyba nie ma sensu pisac;) tylko zastanawia mnie to ssanie ( jesli sychro to chyba kolo 70 zl ) to nie duzo czekam na opinnie wasze co do motorku i jak by mozna wasze przedzialy przy zimnym silniku , ps po rozgrzaniu kolo minuty pracuje rowno wkreca sie na obroty itd pozdro:)
sisi to jest gość
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Goooly wedlug mnie marudzisz jak stara baba to srubka przykrecona pare mm za duzo w stosunku do oryginalnej to porysowane srubki to obr na ssaniu o 0,5tys za wysokie. Chlopie chcesz kupic idealny motor to idz do salonu a nie patrzysz po sprowadzanych okazjach z zagranicy. Motorem sie jezdzi wiec nie dziw sie ze w polowie okaze sie krecony przebieg ze srubki byly odkrecane czy cokolwiek innego robione bo sam jak motor mocno schlapie rozkrecam w cholere rzeczy czyszcze i zakrecam wiec to normalne ze sa slady na srubach. A co do tych obr to wtryski to nie gazniki i sie ich tak czesto nie synchronizuje. Obr na ssaniu zaleza od bardzo wielu czynnikow i jakby ci rosly do 7 tys to moglbys sie przejmowac a tak to moze byc wilgotne powietrze inna mapa zaplonowa brudny lub czysty filtr itd itp wiec nie marudz tylko jedz obejrzyj jak silnik cyka dobrze przebieg nie krecony i nie zostawia dwoch sladow to bierz a nie marudz bo reszte rzeczy sobie za grosze wymienisz nawet jak ci sie srubka nie spodoba bo porysowana.
-
accordaccordacc
- Motocykl: Honda CBR1000RR SC77
- Rok produkcji: 2018
- Samochód: Honda Accord 2013
Widze ze kolega nie jest zdecydowany!Ogladales wiele motocyklowych okazjii policz ile kasy straciles na dojazdy zeby je poogladac nie wspomne o amortyzacji !A ta kase co straciles na poszukiwania dolozylbys i kupil moto w bardzo dobrzym stanie za wieksze pieniadze tyle tylko ze nie okazje !Jak juz wczesniej koledzy wspominali okazjii nie ma i nie bedzie!!!pozdrawiam :twisted:
SEZON JUŻ TRWA !!!!