Osłona ramy
-
Cynamon
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: R6 RJ03 / CBR 954RR
- Rok produkcji: 2002
Osłona ramy
Witam, jako iż nie znalazłem info. na forum czy też google, mam do was pytanie... Czy widzieliście lub wiecie gdzie można zakupić osłony na ramę coś jak te:

-
nihu ya
- Motocykl: CBR 954rr FireBlade
- Rok produkcji: 2002
Re: Osłona ramy
Ciekawe czy to nie jest zwykła folia, którą oklejają np całe samochody lub elementy.
-
PetereQ
- Motocykl: BMW S1000RR HP4
- Rok produkcji: 2014
Ja polecam firme carbonin.com
Jest to jak dobrze pamietam firma ze słowenii i mnostwo zawodnikow z roznych pucharow zamawiaja u nich elementy carbonowe.
Jest to w 100% prawdziwi carbon a nie jakies tam badziewie czy okleina.
Ja zalatwialem oslony ramy z tej firmy przez firme mieszczaca sie w KAtowicach , firma DYNOTECH Damian Sapinski czy cos takiego.
Jest to jak dobrze pamietam firma ze słowenii i mnostwo zawodnikow z roznych pucharow zamawiaja u nich elementy carbonowe.
Jest to w 100% prawdziwi carbon a nie jakies tam badziewie czy okleina.
Ja zalatwialem oslony ramy z tej firmy przez firme mieszczaca sie w KAtowicach , firma DYNOTECH Damian Sapinski czy cos takiego.
-
Kyuzo
- Motocykl: honda cbr 954 rr sc50
- Rok produkcji: 2003
Ja kupiłem moto z taka osłona ramy fajnie to wygląda lecz ma to swoja grubość, co za tym idzie te plastiki do wlotu powietrza maja teraz przerwę i nie chcą dolegać do zbiornika, ale na razie nie chce mi się bawić i skracać je o parę mm od strony ramy by było ok. W tej chwili posiadam takie zdjecie