Zostało mi wymienić opony bo te są oblatane praktycznie do końca
Blady 99'
-
KrechaGsx
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Fireblade sc44 929rr
- Rok produkcji: 2001
Blady 99'
Witam, przedstawiam Wam mojego bladego z 99' kupiłem go w dość zaniedbanym stanie . Mam go od miesiąca i nawinąłem ponad 2tys km
wymienione praktycznie odrazu napęd DID'a, łożysko główki ramy, klocki przód plus filtry i olej na MOTUL 5100 . Zdjęcia wrzucę popołudniu
mechanicznie już jest ok wizualnie czeka ją malowanie
bieżnik to już zwykły slik ale na winklach i tak bez problemu idzie na kolano
pozdrawiam
-
klątwa
- Motocykl: sc44
Re: Blady 99'
Dawaj foty tego wariata. Co do Motula 5100 to kiepski olej ale do przepłukania silnika wystarczy
Ja latam na BelRay 10w40 i jest to super olej.
-
nihu ya
- Motocykl: CBR 954rr FireBlade
- Rok produkcji: 2002
Może się wypowiesz dlaczego twierdzisz, że to kiepski olej i powinien służyć do przepłukania silnika?
Jestem bardzo ciekawy.
Co do motocykla kolegi, czekam na fotki
Co do motocykla kolegi, czekam na fotki
-
mati1490
- Motocykl: sc33,f4i,
- Rok produkcji: 1999
i co masz 5 plus do respektu przez tego BelRaya ?Ciekawe co w nim takiego super oprócz ceny ?
Motul to bardzo fajny olej, cena jest przyzwoita, dostepnosc rowniez i wlasnie dlatego stosuje go w swoich moto od 6 lat i jestem zadowolony. Zamawianie oleju przez neta gdzie 1/5 ceny to przesylka to glupota i czysty lans, kolejna sprawa uzywajac moto w zwykly drogowy sposob wystarczy zwykly samochodowy mobil i jesli powiedzial bym ci ze to BlyRey to i tak bys sie nie kapnol.
- Max_929
- Moderator

- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
samochodowy mobil do wysoko obrotowego silnika ???lukaszooo pisze: kolejna sprawa uzywajac moto w zwykly drogowy sposob wystarczy zwykly samochodowy mobil
- OZI
- Motocykl: k8 1000 / F3 stunt
- Rok produkcji: 2000
ja tam leje "Kujawski" rozgrzany z patelni i panewy jak noweMax_929 pisze:samochodowy mobil do wysoko obrotowego silnika ???lukaszooo pisze: kolejna sprawa uzywajac moto w zwykly drogowy sposob wystarczy zwykly samochodowy mobilmoże jeszcze mineralny ? oczywiście używając go w zwykły drogowy sposób czyli nie przekraczając 3tyś obr/min
-
KrechaGsx
zgodnie z obietnicą wrzucenia zdjęć, wrzucam
sorry, że dopiero dzisiaj ale moją niedostępność sponsoruje Blady
Holandia

Polska

Oczywiście Otwarcie sezonu motocyklowego w Częstochowie musiało zostać zaliczone przed wyjazdem do NL

Pozdrooooo
Holandia

Polska

Oczywiście Otwarcie sezonu motocyklowego w Częstochowie musiało zostać zaliczone przed wyjazdem do NL

Pozdrooooo
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
Jest to moj Fajer. w Dowodzie jestem pierwszym wlascicielem. MArcin Kwiatkowski Potem Sławomir Zon i Pawel Ceniak.i
U mnie motocykl byl po lekkiej glebie z Angli przyjechal. byl mega czysty i zadbanym motocyklem.
Przebieg masz Moze nie cofany ale inny. bo byl w milach a jest w km. Nie pamietam juz wartosci.
Potem kumpel mial na nim szlifa. i pomalowal owiewki u lakiernika samochodowego co wyglada jak sraczka:)
U mnie motocykl byl po lekkiej glebie z Angli przyjechal. byl mega czysty i zadbanym motocyklem.
Przebieg masz Moze nie cofany ale inny. bo byl w milach a jest w km. Nie pamietam juz wartosci.
Potem kumpel mial na nim szlifa. i pomalowal owiewki u lakiernika samochodowego co wyglada jak sraczka:)
-
KrechaGsx
Niestety się mylisz kolego, chociaż fajnie byłoby gdybyś miał racje zawsze to wyjaśnia część historii motocykla.