Podświetlenie zegarów na niebiesko
- lonewolf
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR900
- Rok produkcji: 1999
Podświetlenie zegarów na niebiesko
Witam,
ma ktoś może podświetlone zegary w swoim fajerku (najlepiej 98-99) na niebiesko przy użyciu diód? Chciałbym najlepiej widzieć na fotach jak to wygląda w nocy (czy zegary są bardzo dobrze czytelne przy niebieskim świetle). W poprzednim moto (GPZ 500S) wrzuciłem niebieskie LEDy i zegary były słabo czytelne w nocy.
ma ktoś może podświetlone zegary w swoim fajerku (najlepiej 98-99) na niebiesko przy użyciu diód? Chciałbym najlepiej widzieć na fotach jak to wygląda w nocy (czy zegary są bardzo dobrze czytelne przy niebieskim świetle). W poprzednim moto (GPZ 500S) wrzuciłem niebieskie LEDy i zegary były słabo czytelne w nocy.
Lonewolf
- lonewolf
- Motocykl: CBR900
- Rok produkcji: 1999
[quote="crazyduck"]ja mam i dobrze widac sa czytelne a fotki w swoim czasie bede :mrgreen:[/quote]
Ok dzięki. Jak będziesz miał, to podeślij na botman@go2.pl.
Z góry dzięki.
P.S.
Jakich konkretnie żarówek/diód użyłeś?
Ok dzięki. Jak będziesz miał, to podeślij na botman@go2.pl.
Z góry dzięki.
P.S.
Jakich konkretnie żarówek/diód użyłeś?
Lonewolf
- marcinkus
- Motocykl: 1000 RR sc57B. Nareszcie :)
- Rok produkcji: 2006
Dla zainteresowanych w sc33 z roku 97 żeby zmienić na diody potrzebne nam są zamienniki t5 oraz r5 po dwie sztuki każdej!koszt około 30 zł!Ja w swojej zamieniłem dziś na białe bo niebieskie jakoś nie podobały mi się ani inne kolory!No i powiem że chyba w białym kolorze są najbardziej czytelne!
Byle do Wiosny 
- Pietrucha8112
- Motocykl: sc59 street sc57 tor f4i stunt
- Rok produkcji: 2012