Czy ewentualna różnica między PUIG a MRA wynika wyłącznie z tak zwanego ulubienia marki czy może być różnica także komfortu km/h?
Szyba akcesoryjna RACING PUIG vs RACING MRA
-
Diamond
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2009
Szyba akcesoryjna RACING PUIG vs RACING MRA
Witam. Czy ktoś z Was jeździł na seryjnej szybie a później wymienił na racing? O ile zwiększył Wam się komfort podróży wyrażony w km/h?
Podobno ale to tylko "teoretycy" się wypowiadali, że i 180 można lecieć bez leżakowania. Wolałbym aby wypowiedział się ktoś z wiedzą praktyczną przed moim zakupem.
Czy ewentualna różnica między PUIG a MRA wynika wyłącznie z tak zwanego ulubienia marki czy może być różnica także komfortu km/h?
Re: Szyba akcesoryjna RACING PUIG vs RACING MRA
Z racji, że nie mogę edytować a zdecydowałem się na RACING MRA poinformować chciałbym ewentualnie zainteresowanych lub mających podobny dylemat jaki miałem ja:
Standardowa jaka była w SC59 przy 120km/h już tworzyła zawirowania, które rzucało głową. Na wyproście bez leżakowania 160km/h -170 km/h RACING MRA bez żadnego problemu przy wzroście 183cm osłania bez rzucania głową.
Standardowa jaka była w SC59 przy 120km/h już tworzyła zawirowania, które rzucało głową. Na wyproście bez leżakowania 160km/h -170 km/h RACING MRA bez żadnego problemu przy wzroście 183cm osłania bez rzucania głową.