Obszycie Sargent cycle czarno czerwone
- deeper2
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 929 RR sc44
- Rok produkcji: 2001
Obszycie Sargent cycle czarno czerwone
Witam , Głównie jest problem mam obszycie kanapy firmy Sargentcycle czarno czerwone wstawki [ w sumie całe dwie kanapy tej firmy], szwagier przyjechał pochwalić sie swoim zakupem gsxf750 i postawił na stopkach , po jego ponownym zdjęciu ze stopek nie utrzymał go i wylądował obok mojego na szczęście nic sie poważnego nie stało:P tylko jego końcówka kiero porwała mi obszycie w kanapie kierowcy Sargenta
no i teraz co robić?:/ tapicer ? szukać obszycia? [szukałem tak szybkościowo to tylko strona producenta:P] alle i olx ni ma , nie mam pojęcia ? porwanie materiału jest w kształcie litery L , próbowałem kombinować tylko przykleiłem leciutko tasiemką od spodu , ale i tak amba ...
- deeper2
Re: Obszycie Sargent cycle czarno czerwone
No co ja zrobię że pedantycznie jestem nastawiony do takich rzeczy...
-
AdamSsS
- Motocykl: CBR1100XX
Jedynie co ci mogę zaproponować to iść do tapicera aby wszył ci łatkę i ładnie to zszył . Będzie to widać ale obszycie uratujesz . inny sposób to wymiana panelu do miejsca przeszycia .
Wrzuć fotkę jak to wygląda .
Wrzuć fotkę jak to wygląda .
- deeper2
Od środka podkleiłem taśmą by się nie rwało dalej, myślałem że lepiej będzie wyglądać
-
AdamSsS
- Motocykl: CBR1100XX
czyli paskudnie na samym środku .
Albo nowe poszycie albo proponuje ci zawieźć to do tapicera aby przez środek wszył ci wstawkę z skóry czy innego materiału jaki ci odpowiada .
Jest też możliwość naszycia w tym miejscu np wychaftowanego logo hondy lub napisu RR ale może od kombiaka sie zniszczyć z czasem .
Według mnie najlepszym wyjściem będzei wstawić ten pasek materiału .
Albo nowe poszycie albo proponuje ci zawieźć to do tapicera aby przez środek wszył ci wstawkę z skóry czy innego materiału jaki ci odpowiada .
Jest też możliwość naszycia w tym miejscu np wychaftowanego logo hondy lub napisu RR ale może od kombiaka sie zniszczyć z czasem .
Według mnie najlepszym wyjściem będzei wstawić ten pasek materiału .
- deeper2
Dzięki bardzo , jeszcze tylko pojeżdżę i poszukam w Białej Podlaskiej Tapicera .. dzięki za pomoc