witam czy jest ktoś z Łodzi w miarę kumaty jesli chodzi o samochody , potrzebuje sprawdzić auto oczywiście nie za darmo
link do auta
http://olx.pl/oferta/opel-astra-g-ii-ha ... f9385bfd3a
sprawdzenie auta
- Max_929
- Moderator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
-
mati1490
- Motocykl: sc33,f4i,
- Rok produkcji: 1999
Re: sprawdzenie auta
ja bez oglądania odpuściłbym sobie tą astrę
szukaj normalnego auta, bo będziesz musiał się z jakimś warsztatem zaprzyjaźnić to nie jest dobry temat ,i mówię Ci to z doświadczenia a nie z niechęci do OPLA
- Max_929
- Moderator

podaj choć jeden powód swojej opiniimati1490 pisze:ja bez oglądania odpuściłbym sobie tą astręszukaj normalnego auta, bo będziesz musiał się z jakimś warsztatem zaprzyjaźnić to nie jest dobry temat ,i mówię Ci to z doświadczenia a nie z niechęci do OPLA
-
mati1490
CENZURA olej jak wściekłe,psują się zintegrowane cewki wysokiego napięcia, słaba instalacja (kruszące się kable),ogólne problemy z elektryką plus rdza
coś jeszcze potrzebujesz ? Rozumiem że auto może się wyeksploatować po tych 300tysiącach i mieć jakieś wady, ale to co tam się wyprawia po przebiegach 150< to jakaś masakra , prowadnice i zawory wyjechane na maksa jak w jakimś audi z lpg po 400tysiącach ... Ale każdy ma swój gust i pomysł na życie ... powodzenia w poszukiwaniach 
- MaciekM
- Motocykl: 954 RR
- Rok produkcji: 2003
ja odradzam ałdi i folcfagena miałem kiedyś ( kupiłem super okazję, od Niemca emeryta kobiety). Strasznie się psuły. A na serio to wg mnie nie ma co patrzeć na opinie tylko szukać samochodu, albo moto w dobrym stanie. A kolega prosił o pomoc w obejrzeniu tej sztuki więc może ktoś jest chętny:)
- Max_929
- Moderator

dzięki za info 
jak ktoś będzie miał możliwość sprawdzenia tego auta i innych to proszę o sms'a 506050662 a ja oddzwonię
jak ktoś będzie miał możliwość sprawdzenia tego auta i innych to proszę o sms'a 506050662 a ja oddzwonię
-
mati1490
Ja nie chce nikomu mówić co jest super itp tylko napisałem swoją opinie na temat opla astry w benzynie , wiem że audi i vw też się psują , druga sprawa że zazwyczaj te od pierwszego właściciela co jeździł po bułki w niemczech mają po 400tysięcy km ,a jak nie to przez 2 lata stały w ogrzewanym garażu rozwalone z każdej strony, zanim w polsce znalazły nowego właściciela jako bezwypadki. Obserwując okazję na ebayu i innych serwisach aukcyjnych nie widziałem już od kilku lat ładnego auta w dobrej cenie z przebiegiem poniżej 250tysięcy, a książki serwisowe to handlarze na poczekaniu wypełniają
żaden to dokument potwierdzający przebieg ...Jak będziesz miał coś w okolicy trójmiasta to chętnie pomogę w oględzinach ...