Nie bluźnij !maciekx pisze:Druga sprawa zobacz ile nasze fajery wytrzymują a suką nie robi gorszych silników żeby nie powiedzieć że lepsze
Mały szatan ;) SUZUKI GSX-R 1000 K5 :)
- Pablopbs
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 2003
Re: Mały szatan ;) SUZUKI GSX-R 1000 K5 :)
Czytałem to kiedyś, dlatego nie mówię że nie ma takich rodzynków ale żeby chociaż połowa wytrzymała bezawaryjnie taki przebieg 

Dopóki nie rozumiesz spróbuj zapamiętać.
- MaciekM
- Motocykl: 954 RR
- Rok produkcji: 2003
mi się foty nie wyświetlają:(
Co do przebiegu to wg mnie wszystkie moto tyle wytrzymają spokojnie, tylko trzeba patrzeć na przebieg a nie na stan licznika. 2 razy kręcony może i faktycznie 70tyś to dużo:P
Co do przebiegu to wg mnie wszystkie moto tyle wytrzymają spokojnie, tylko trzeba patrzeć na przebieg a nie na stan licznika. 2 razy kręcony może i faktycznie 70tyś to dużo:P
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
Hehe
Dokładnie Maćku tak jak z autami ludzie płaczą że 300 tys i się coś zepsuło a naprawdę ma 600tys Hehe podobnie z motocyklami dlatego ja nie kupuje przebiegiem tylko patrzę na stan
Dokładnie Maćku tak jak z autami ludzie płaczą że 300 tys i się coś zepsuło a naprawdę ma 600tys Hehe podobnie z motocyklami dlatego ja nie kupuje przebiegiem tylko patrzę na stan
- Max_929
- Moderator

- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
[quote="Ziutek"][/quote]
chłopaki ja też go lałem do momentu kiedy to przyjechał do mnie kolega wymienić płyn,olej i klocki , wysoka temperatura wrzenia nie ma nic do odbierania ,oddawania ciepła poprzez chłodnicę co ma duże znaczenie w upalne dni,
prestone też jest dobry i niema się czym martwić
chłopaki ja też go lałem do momentu kiedy to przyjechał do mnie kolega wymienić płyn,olej i klocki , wysoka temperatura wrzenia nie ma nic do odbierania ,oddawania ciepła poprzez chłodnicę co ma duże znaczenie w upalne dni,
prestone też jest dobry i niema się czym martwić
- maciekx
- Moderator

ale co było nie tak z tym prestone bo nie napisałeś ?
no temperatura wrzenia na pewno ma znaczenie bo wiesz jakby płyn wrzał już np przy 110st to na pewno nie miałby takich dobrych właściwości do odbierania ciepła
no temperatura wrzenia na pewno ma znaczenie bo wiesz jakby płyn wrzał już np przy 110st to na pewno nie miałby takich dobrych właściwości do odbierania ciepła
-
Juras
- Motocykl: GSXR K8
- Rok produkcji: 2008
- Ziutek
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008
- Samochód: E61 525d
Juras, Ty też temat zakładaj, będzie bardziej gixowo na forum
Tapnięte z Note 3 przy użyciu palców
Tapnięte z Note 3 przy użyciu palców
Yamaha R1 RN22 !
- nys
- Motocykl: CBR1000rr SC57B + XL600V
- Rok produkcji: 2006
Widze że Tytus nie długo bedzie musiał zmienić nazwę forum na "fireblade&gsxr.pl"
ps. ładne te wasze gsxr-y:-)
ps. ładne te wasze gsxr-y:-)
- maciekx
- Moderator

a tak gada yoshimurka
https://www.youtube.com/watch?v=hkAhyvs ... FuLwOhKx2g
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hkAhyvs ... FuLwOhKx2g[/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=hkAhyvs ... FuLwOhKx2g
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hkAhyvs ... FuLwOhKx2g[/youtube]
- arturN
- Motocykl: CBR 954RR ''SE''
- Rok produkcji: 2002
Ja unikam produktów castrola od jakiegoś czasu. Reklama i nic więcej, każdy olej który miałem byl gorszy od motula więc podejrzewam, że z płynami jest podobnie. Samochodowe oleje to już w ogóle kpina. A prestone sam leje od wielu lat do wszystkiego i nie miałem problemów, w autach z nagrzewnicami w których płyn siedział po 4-5 lat nic się nie działo na prestonie, wiem, że motocyklowe są inne ale jak na moje castrol ssie.
A Suka cudo
A Suka cudo
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
ja od wszystkiego co ma napis castrol uciekam. absolutnie i stanowczo firmie castrol mowie NIE. a dlaczego.?
smar do lancucha gowniany...
silnik przed wymiana byl zalany motulem. chodzil super. po wymianie na castrola gps zaczol chodzic glosno... po zlaniu tego gowna i wlaniu motula 5100 silnik chodzil ciszej.
smar do lancucha gowniany...
silnik przed wymiana byl zalany motulem. chodzil super. po wymianie na castrola gps zaczol chodzic glosno... po zlaniu tego gowna i wlaniu motula 5100 silnik chodzil ciszej.
-
Bandzior
- Motocykl: Fireblade 900rr sc33
- Rok produkcji: 1999
Gratulacje sprzęta!:)
Jako że niby oddany Hondzie, aż wstyd się przyznać... Bajecznie wygląda ta suczka!:)
Castron, motul, mobil... kiedyś nawet słyszałem że wszystko to to samo tyle że z inną naklejką - ile ludzi tyle opini.
Ja osobiście do każdego motoru jaki miałem lałem motula i nigdy nie miałem żadnych problemów, wszystko zależy jak leży.
Jako że niby oddany Hondzie, aż wstyd się przyznać... Bajecznie wygląda ta suczka!:)
Castron, motul, mobil... kiedyś nawet słyszałem że wszystko to to samo tyle że z inną naklejką - ile ludzi tyle opini.
Ja osobiście do każdego motoru jaki miałem lałem motula i nigdy nie miałem żadnych problemów, wszystko zależy jak leży.