Oceniamy ogłoszenia z internetu - sc57
- hosse81
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: honda CBR F2 ,CBR954 rr CBR F3
- Rok produkcji: 2002
Re: Oceniamy ogłoszenia z internetu - sc57
Dzięki. Niby ok tylko 20 tysi i zastanawiam się czy nie lepiej za niewielką dopłatą kupić osiołka który dla mnie jest ładniejszy , ale troche wk.....a mnie ten olej. Bo ceny są zbliżone . Nikt natomiast nie wypowiedział się w temacie właśnie sc59 które wstawiłem.
- dominiq
- Motocykl: Honda SC 57b
- Rok produkcji: 2006
- Kontakt:
Tez miałem ten dylemat, rozsądek podpowiadał sc57 a serce sc59
wybrałem sc57 ale osiołek jest piękny
nie wiele trzeba dołożyć do sc 59 a jedli chodzi o apetyt na oliwę to chłopscy pisali ze w modelu 2013 tez nie wiele poprawili wiec wystarczy ze znajdziesz zadbany egzemplarz 08/09 i będzie git. Powodzenia!
wybrałem sc57 ale osiołek jest piękny
nie wiele trzeba dołożyć do sc 59 a jedli chodzi o apetyt na oliwę to chłopscy pisali ze w modelu 2013 tez nie wiele poprawili wiec wystarczy ze znajdziesz zadbany egzemplarz 08/09 i będzie git. Powodzenia!- hosse81
Mam to dokładnie to samo. Ale kupno nawet zadbanego osiołka nie gwarantuje spalania na poziomie 1litra , a to troche wkurzające by było.
- szeryf
- Motocykl: k9 1000
- Rok produkcji: 2009
Panowie no to zapraszam na ogledziny bo nikt jeszcze nie byl.Za stan recze stazem na forum.
- hosse81
Gdybym był 100% zdecydowany na sc57b to już bym u ciebie był bo twój sprzęt wygląda na zdjęciach naprawdę zacnie . Niestety za niewiele większą cenę można kupić sc 59 i to jest właśnie mój dylemat.
- dominiq
- Motocykl: Honda SC 57b
- Rok produkcji: 2006
- Kontakt:
Za niewiele większa kasę nie kupisz igły sc59, nie ma sie co łudzić, te "dobre ceny" są juz w większości zweryfikowane przez rzeczywistość...
- hosse81
Po części masz rację choć nie do końca. Pamiętaj że teraz sezon się kończy i jeśli komuś zależy na sprzedaży to jest w stanie zejść z ceny. Ostatnią maszynę tak kupiłem pod koniec sezonu od handlarza za super cenę w idealnym stanie w porównaniu do tych igieł dużo droższych które oglądałem. Prawda jest taka że trudno kupić i sprzedać nawet dobre sztuki, bo cena robi swoje.
-
betacd1
- Motocykl: była HONDA 929RR jest REPSOL SC57C
- Rok produkcji: 2007
prawdopodobnie sprzedana była od kolegi z forum nick szeryf
- szeryf
nie .nie .ta cbrka byla kiedys na allegro ale nie odemnie,kojaze ten motocykl ale nie bede sie wypowiadal zeby nie bylo ze reklamuje swoj.Zreszta kolega patryk ponoc ma go ogladac w sobote i przy okazji moja hrc wiec sam sobie wyrobi opinie 
wszystko jest super, fajne maszyny, jedne z daleka widać że ulepy zaś inne piękne i wygładzone razem z licznikiem
bo jeżeli motocykl jest z 2007r i ma przelotu około 20 tyś to chyba był prowadzany przez sezon dookoła domu i to tylko w weekend. Wolę piękne maszyny ale z oryginalnym przebiegiem sam mam taką jest nią repsol z 2007r. od nowości i teraz ma prawie 80tyś a na prawdę mało latam wszystko robione jak książka piszę i nic sie nie dzieje sprzęgło działa jak trzeba mocy nie brakuję,nic nie stuka nic nie puka i nie mam zamiaru jej sprzedawać bo lata się świetnie, latam cały czas na motul 300v od wymiany do wymiany około 4 setek oleju. Wiem sc59 jest lżejsze w prowadzeniu wręcz intuicyjne, następny moto to na pewno będzie sc59 jak kasa pozwoli. Latałem ostatnio SP-kiem zawiasy cudo heble rewelacja motocykl z 2014r o ma przelotu 6 tyś. pozdrawiam gorąco
- szeryf
elyot niewiem za bardzo ,ktorego motocykla dotyczy twoj post jesli chodzi o ten przebieg ,ja w swojej hrc mam ksiazke serwisowa ze szwajcarii(wbite przeglady i przebiegi) i oryginalne klocki tokico z przodu juz praktycznie zuzyte,za przebieg recze kosztami podrozy z nawiazka,nawet po chlodnicy widac ze moto jak nowe,jak nie sprzedam to pewnie zarejestruje bo niema na co zmieniac ,k9 troche za duzy gabarytowo i nie lubie tych wydechow po bokach.dowod":
http://zapodaj.net/805bbb513de1f.jpg.html
ale fakt 90 procent moto ma przebiegi 20-30 tys a faktycznie 70 ale widac zdazaja sie perelki ,gdyby tylko jeszcze ktos to docenil:)
http://zapodaj.net/805bbb513de1f.jpg.html
ale fakt 90 procent moto ma przebiegi 20-30 tys a faktycznie 70 ale widac zdazaja sie perelki ,gdyby tylko jeszcze ktos to docenil:)