to wrzuciłbyś jakieś foty z bliska bo na to część ludzi czeka a wypowiedz, że to proste za dużo nie wniosłara.vi pisze:panowie nawet nie wiecie jakie to proste4rty sezon już mi to działa
Elektrycznie zamykana tablica
- Mariano
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
- scitec2
- Motocykl: 900RR sc33
- Rok produkcji: 1997
w f2 mialem na zawias z castoramy za 4zl, ostatnie 2 sezony w 900 ce mailem tak samo na zawias i 2 kontrole obyły sie bez zabraniem dowodu czy dania mandatu, kazali rozprostowac tylko
na ten sezon zakupiłem myk blache, zamontowana, działa ale na dniach zobaczę czy nie będzie dyndać rozkładać sie sama na dolku itp, zamontowalem ja bo podczas jazdy gdy chcialem rozłożyć musiałem sie na gimnastykowac
ale jesli sie nie sprawdzi i nie da mi sie ulepszyc powroce do zawiasu z castoramy 
-
kelner
- Motocykl: Cbr 954 sc50
- Rok produkcji: 2002
Re: Elektrycznie zamykana tablica
Jak dla mnie myk blacha to badziewie obraca sie w złą stronę pojedziesz 200 i tablica sama się otworzy bo silniczek od centralnego tylko otwiera albo zamyka tablicę a resztę trzyma magnes ja z kolego sami zrobiliśmy elektryczną chowająca się do tyłu i sezon jeżdżę a kolega już 3 i bez problemu cały mechanizm schowany w zakupu jak ktoś chętny zobaczyć pośle foty