Koszulki - zamowienia
- Wokibart
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC57b
- Rok produkcji: 0
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
Dyrektorze... wyrazisz zgode na wlasny wzor??? mam znajoma drukarnie co by zreopbila po ok.15-18zl za sztuke, i kosuzlki bardzoi dobre i napis tez...
i mam mysle ze dosyc fajny pomyslk na nasze tshirty:)
moge sie zajac ???
moge sie zajac ???
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
dla mnie nie ma problemu ale sam napis fireblade.pl ma byc zachowany w czcionce takiej jak moje naklejki/koszulkiYarson 954 pisze:Dyrektorze... wyrazisz zgode na wlasny wzor??? mam znajoma drukarnie co by zreopbila po ok.15-18zl za sztuke, i kosuzlki bardzoi dobre i napis tez...
moge sie zajac ???
Co do koszulek cos tanio to wychodzi bo te co ja robilem to sama kosztowala chyba cos 20/25zl (naprawde material pierwsza klasa) + napisy/robocizna (zalezy czym to robione jest - bo te co mialem to na foli flex) cena koncowa byla 33zl sztuka przy zamowieniu 50 na raz!!! wiec cos mi za tanio wychodza one...
a szczerze o nie chce koszulki ktora po 2 praniach moze na szmate do czyszczenia moto uzywac (takie byly np z forum motocyklistow - beznadziejne)
tylko XL jak pisalem na poprzedniej stronie...crazyduck pisze:Masz jeszce cos ze starej parti w roz M ?