Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
wlasnie moje kochanie przywiozl kurier z polski. w ciagu 43 godzin z pod mojego domu w polsce do tego domu co mieszkam tu. koszt 280 euro. dobra koledzy ja sie ubieram i jade do firmy zrobic kilka poprawek i w droge bede na wieczor to opowiem co i jak. a jak narazie to pogota git jest
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
firm kurierskich jest w CENZURA i jeszcze troche!jak byłem w anglii (leeds) 3 lata to sie reklamowali wszedzie nk,polski kościół,jakieś poskie sklepy,polish express.ja swoje moto sprowadziłem za 210 funtów od drzwi do drzwi.to prawda że w anglii leje jak z cebra!!!!ja swoją byłą sc33 jezdziłem przez 1,5 roku non stop-descz, wiatr, a nawet raz jak skończyłem prace to popruszyło śniegiem i musiałem jakoś do jechac do domciu.mi sie niepodobało na wyspach wole 100% w polsce!!!!!
leeds powiadasz sprawdze, dzieki lagus. Mi tez sie tutaj nie podoba- wstaje rano slonce, koncze sniadanie deszcz napierdziela- przewalone. Nie wiem w jakiej czesci Anglii jestes ale u mnie takiej tragedii to nie ma jak ty opisujesz.
czudi masz tu numer do sprawdzojej mojej firmy kurierskiej MAX POL. zabezpiecza ci motorek i dotrze na miejsce bez zadnej ryski. numer do polski na firmowy to 0048158429062 lub na polski numer do szefa 0048502164111. powolaj sie na mnie a bedziesz mial rabat powiedz ze od CZARNEJ CBR-ki z BALBRIGGAN a on juz bedzie wiedzial.
koledzy wlasnie wrocilem ze swojego smiganka. wrazenie zajebiste po zakupie w polsce nie bylo mozliwosci aby sprawdzic jak chodzi a dzis zrobilem ponad 340 km i czuje sie zmeczony ale zadowolony. jest juz inna roznica pracy i kultury jazdy niz 954. bardziej podoba mi sie 1000rr. pogoda dzis byla piekna +16 stopni i czyste niego. az chcialo sie pocisnac na autostradzien. jutro znow wyruszam na jakas jazde bo szkoda czasu aby siedziec w domu. za tydzien ruszam do stolicy dublina na pokazy motocyklowe. jutro sie odezwe i napisze cos wiecej. hej
witajcie znow koledzy. dzis znow byla piekna pogoda na zielonej wyspie zadnej chmurki nie bylo sloneczko swieci i jest cieplo. jadac dzis na przejazdzke spotkalem mnustwo motocyklistow z polnocy irlandi ktorzy jechali na pogrzeg jednego ze swoich kolegow.
zapraszali mnie wraz ze swoja cbr-ka na pokazy motocyklowe 28 lutego w dublinie. pojade i zrobie kilka foteczek jak ludzie bawia sie. a tak przy okazji to DZIS MAM URODZINKI I PREZENT DOSTALEM NAJLEPSZY WCZORAJ OD KURIERA. nie ma piekniejszego dnia jak wstajesz sobie idziesz do garazu patrzysz a tam stoi i czeka. ubierasz sie wsiadasz na moto pogoda git i..............JAZDA