Drgania CBR 929
-
Wozik
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 929RR FIREBLADE
- Rok produkcji: 2001
Drgania CBR 929
Witam, jadąc moja CBR 929 przy prędkości 180-200 czacha lata a jak się jedzie już około 220 to przestaje i tak samo do 170 nic się nie dzieje i nie mam pojęcia co to może być? Tarcze hamulcowe zmieniłem bo były krzywe, łożyska główki ramy zmieniłem, łożyska w kole są ok, felga jest prosta bo byłem sprawdzić i od razu wyważali na nowo, zawieszenie jest ok, rama prosta i nic więcej mi do głowy nie przychodzi. Może 929 tak po prostu ma? Że czacha przy tej prędkości lata? Macie w swoich moto też taki problem? A może po wymianie tarcz powinienem jechać jeszcze raz wyważyć felgę? Bo wcześniej wyważali na krzywych tarczach i założyli mi ciężarek. Proszę o pomoc 
- Czarny
- Motocykl: CBR 929
Re: Drgania CBR 929
Sprawdz stelaż czachy (zegarów) czy nie jest połamany bo możliwe że tylko plastki trzymają 
-
AdamSsS
- Motocykl: CBR1100XX
oraz gumki łączące stelaż górny z dolnym czy nie wygnietły się i tam nie lata u mnie były już zniszczone po wymianie czacha siedzi sztywno
-
Wozik
- Motocykl: Honda CBR 929RR FIREBLADE
No właśnie ze całe moto zostało rozebrane i złożone na nowe zostały załozone nowe gumki i wszystko jest proste, no to zostaje kwestia opony bo raczej nic więcej już nie może być a felga była malowana to faktycznie opona mogła dostać:( Dzięki za pomocAdamSsS pisze:oraz gumki łączące stelaż górny z dolnym czy nie wygnietły się i tam nie lata u mnie były już zniszczone po wymianie czacha siedzi sztywno