Zresztą w swiatku moto jakoś sie te same osoby przewijają. Np Tytus jest w znajomch mojej znajomej
profil na nk
- losiak
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: YZF R1
- Rok produkcji: 2005
-
cziken929
- Staly Bywalec

- Motocykl: w narzędziach to z 5x929
- Rok produkcji: 2000
Moim zdaniem psy nic nie skojarzą i nic nie zrobią dopóki ktoś ni wpadnie na pomysł i nie zacznie się chwalić jak np. uciekał przed radiowozem czy spowodował wypadek i uciekł podając przy tym wszelkie szczegóły, czas i miejsce. Pisząc na forum o wszelkich ewolucjach i teoriach własnych nie narażasz sie bo co tu kto może udowodnić. NK nie jest groźne..groźne jest you tube. Moich kumpli wyłapali jak jeździli w parku krajobrazowym do którego nie ma wstępu sprzętem z silnikiem spalinowym. Nagrali sobie film i pokazali tablice i zdjecia pysków. Skończyło sie na upomnieniu i zakazie ale pietra mieli 
wciąż zajmuję się serwisem
-
motobandyta
- Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM
- Rok produkcji: 0
cziken to masz jakichś kolegów niepełnosprytnych. było przecież tyle spraw związanych z filmikami na różnych portalach.
a co do anonimowości na forum to nie masz zupełnie racji, a\nawet jeśli masz dynamiczny IP z TPSA to i tam można sprawdzić kto dzierżawił ten adres o konkretmym czasie. pozatym konfiguracja twojego kompa może posłużyć jako indetyfikator.
pozdrawiam
a co do anonimowości na forum to nie masz zupełnie racji, a\nawet jeśli masz dynamiczny IP z TPSA to i tam można sprawdzić kto dzierżawił ten adres o konkretmym czasie. pozatym konfiguracja twojego kompa może posłużyć jako indetyfikator.
pozdrawiam
-
cziken929
- Staly Bywalec

- Motocykl: w narzędziach to z 5x929
- Rok produkcji: 2000
Nie pisałem o namierzaniu tylko o zarzutach jakie mogą postawić. Wiem o IP i o technologii. Ja nie mam nic na sumieniu to niech mnie namierzają pfff...Jak ktoś na forum pierdyknie post typu "CENZURA bapke na przejściu po pijaku i zwiałem, co zrobić koledzy?" to wtedy akcja pies zadziała. A tak to nie wiem czego się obawiać :roll:
wciąż zajmuję się serwisem
-
motobandyta
- Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM
- Rok produkcji: 0