Bedzie to nowa wersja forum wiec moga sie pojawic rozne bledy (wszystkie posty, zalaczniki, PM powinoo byc przeniesione w 100% ) dodatkowo bedzie integracja z Tapatalk i kilka innych usprawnien ale na poczatku moze wiac pustka
Nowe forum, bledy i sugestie
- Tytus
- Administrator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
Nowe forum, bledy i sugestie
W najblizszym czasie postawi sie calkowicie nowe forum (wczoraj testowalem) wiec prosze nie zdziwic sie jak niedlugo forum zostanie wylaczone na kilka godzin.
Bedzie to nowa wersja forum wiec moga sie pojawic rozne bledy (wszystkie posty, zalaczniki, PM powinoo byc przeniesione w 100% ) dodatkowo bedzie integracja z Tapatalk i kilka innych usprawnien ale na poczatku moze wiac pustka
pozdrawiam Admin 
- Tytus
- Administrator

- Motocykl: CBR1000RR SC59 REPSOL
- Rok produkcji: 2009
- Kontakt:
Re: Nowe forum
Prosze o pisanie tu o bledach na forum, ja powoli bede dodawal nowe funkcje,
na razie dziala forum z Tapatalk
na razie dziala forum z Tapatalk
- walek809
- Motocykl: streetfighter
- Rok produkcji: 0
ale jasność chyba sie nie przestawię 
Jedno na minus klikając w linki nie otwierają sę w nowej karcie ( mam tą opcję ustawioną w przeglądarce )
Jedno na minus klikając w linki nie otwierają sę w nowej karcie ( mam tą opcję ustawioną w przeglądarce )
-
dodek
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1998
Po wpisaniu w googlach zapytania o fireblade wystakuja linki do naszego forum- jednak do jej starej wersji i te linki już niestety nie działają - blad 404, także nie ma powiązania z skopiowanymi tematami z nowego forum.
-
MILO
- Motocykl: CBR SC28
- Rok produkcji: 0
dla mnie w zakładce Nieprzeczytane posty brakuje linka do Oznacz działy jako przeczytane