Kombinezon Alpinestars Orbiter 2PC-jaki rozmiar ???
-
zizonek85
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc 57b
- Rok produkcji: 2007
Kombinezon Alpinestars Orbiter 2PC-jaki rozmiar ???
Witam serdecznie. Po mimo przeczytaniu chyba wszystkich postów podobnych do mojego tematu i tak nie znalazłem odpowiedzi. Więc spytam się jeszcze raz o rozmiarówkę Kombinezonu Alpinestars Orbiter 2PC. Mój wzrost-180cm, w barkach około 125cm, w klacie około 110cm, w pasie 90cm, długość nogawki od krocza do kostki około 80cm, długość ramienia od barku do nadgarstka około 60cm, waga 80-85 kg. Czy rozmiar kombinezonu 54 będzie pasował jak dla mnie ? Myślę że jestem typowych rozmiarów i że ktoś już miał podobny dylemat. Proszę o pomoc- rady 
-
zizonek85
- Motocykl: sc 57b
- Rok produkcji: 2007
Witam ponownie. Dziś dostałem przesyłkę z kombinezonem o który pytałem wyżej i się okazuje, że jest idealny. Założyłem, usiadłem na moto, pochodziłem i w ogóle go na sobie nie czułem. Jedno co mnie delikatnie zmartwiło to, że spodnie kończą mi sie około 5cm nad kostkami i mam ciągłą ochotę ściągania je ku dołowi, ale to kwestia przyzwyczajenia to raz, a dwa to tak ma być !!! Jeśli ktoś jest moich wymiarów i ma zamiar kupić ALPINE w rozmiarze 54" to niech sie wcale nie zastanawia, tylko od razu kupuje pozdrawiam 
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
MaciekM pisze:Jeśli kupiłes nowe kombi i od razu uważasz że jest super wygodne i pasuje jak ulał to znaczy że nie jest dobre:) napisz jak wyglądasz za pół roku:) będzie całe powyciągane i będziesz wyglądał jak byś narobił w gacie. Nowe kombi powinno być bardzo ciasne ( tak że z trudem da się je założyć)
Wyjol mi to kolega z ust. ja w swojego berika jednoczesciowego ubieralem sie 30 minut w sklepie i po polowie sezonu okazal sie dopasowany...
pamietaj im kombinezon ciasniejszy tym bezpieczniejszy.
-
daromarzec
- Motocykl: