Przywitaj się tutaj!
-
Prucholek18
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Cześć! Nazywam się Adam i mam niecałe 24 lata. Obecnie jeżdżę, (już ponad 4 sezony) małym Fazerem. Wczoraj przyszedł mi do głowy pomysł zmiany motocykla! Jako, że od zawsze marzył mi się Blady 954, to pomyślałem, że lepszego momentu na taki sprzęt nie będzie
Im dłużej będę zwlekał, tym ten pomysł będzie się ode mnie oddalał i w końcu rozsądek weźmie górę i kupię jakieś CB1300, czy inną XJR. Reasumując, jeśli tylko sprzedam mojego Fazera za rozsądną cenę (za bezcen na pewno go nie puszczę, jest zbyt zadbany i pieszczony przeze mnie), to na przyszły sezon będę smigał 954, noo... minimum 929, zobaczymy na co fundusze pozwolą. Obawiam się jedynie samego procederu kupna - trafiają się fajne, ale najpierw trzeba zanurkować w metr mułu
. Będę więc śledził bacznie forum i postaram się nabyć fajną sztukę właśnie stąd - bazując na moich dotychczasowych doświadczeniach na forum fazera. W znacznej większości na takiej stronce są ludzie, którzy kochają swoje sprzęty i można coś fajnego kupić - wolę jednak nieco przepłacić, niż kupić "okazję" i płakać.
Pozrawiam i przepraszam za taką litanię
Adam
Pozrawiam i przepraszam za taką litanię
Adam
- gczarkowski1
- Motocykl:
- terapia201540
- Motocykl: