reklama dla CZIKENA....(promotor sisi1623)hi hi
- kubahsb
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2001
- lukasz302
- Motocykl: CBR 1000 RR SC57
- Rok produkcji: 2005
Cziken a daleko jest do Ciebie od Łęcznej???? bo ja mam rodzinke własnie w tej miejscowości i jakby cos to może bede kombinował kiedy nocleg jakbym miał się do Ciebie wybrać na jakiś przeglądzik???Ale oczywiście ugadałbym się wcześniej heh . U mnie w okolicy to sa pseudo mechanicy to tacy którzy pewnie się ucza dopiero na czyiś sprzętach . I wątrpie żeby któryś miał taką wiedze jak Cziken. Pozdrawiam
- sisi1623
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
- Kontakt:
sisi
cziken szkoda ze u ciebie w tym garazu nie ma jakiegos baru bo czlowiek siedzi i patrzy jakie ty cuda robisz tymi rekoma w swoim magicznym garazu....a tu jesc sie chce...moze ja wynajme od tego sasiada (co zrobilem mu kupe w styczniu pod drzwiami) garazyk i zaloze jakis mini zajazd bo u ciebie wiecej ludzi jest niz w tej chacie BIDA...HEHE pozdro
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
- sisi1623
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
- Kontakt:
sisi
goOly19 co ty gadasz marzenka robi mu pyszne obiadki i przynosi go garazyku...powiedz ktora kobieta jest taka jak ona ze nie dosc ze zrobi to jeszcze przyniesie....hehh
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe