śliczna cebra - gratuluję zakupu i szerokości życzę
PS. Ile dałeś?
CBR 1000RR 2005 Repsol by Koczis
- EMEK
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2010
- Koczis
- Motocykl:
Tak z Wielkopolski, a dałem 18,400, bo nie chciał zejść więcej jak 100zł.
Tyle tylko, że wydech już sprzedałem, więc i część kasy się zwróciła i jeszcze aby sprzedać PC3 i cena będzie zadowalająca, bo moto chodzi jak należy, a i na ramie, plastikach, czy silniku nie widać śladów po czymś poważniejszym
Tyle tylko, że wydech już sprzedałem, więc i część kasy się zwróciła i jeszcze aby sprzedać PC3 i cena będzie zadowalająca, bo moto chodzi jak należy, a i na ramie, plastikach, czy silniku nie widać śladów po czymś poważniejszym
-
krystian 1000rr
- Motocykl:
- Koczis
- Motocykl:
No to przygotowania do sezonu idą pełną parą:
- nowe opony na przód/tył
- ori filtr oleju plus nowa podkładka pod korek spustowy(16zł za kawałek blaszki heheh)
- wymyty i nasączony filtr powietrza K&N
- oliwa Motul 7100 już będzie na dniach
- płyn w układzie ham i sprzęgła też będzie na dniach wymieniony
- nowe opony na przód/tył
- ori filtr oleju plus nowa podkładka pod korek spustowy(16zł za kawałek blaszki heheh)
- wymyty i nasączony filtr powietrza K&N
- oliwa Motul 7100 już będzie na dniach
- płyn w układzie ham i sprzęgła też będzie na dniach wymieniony
- Koczis
- Motocykl:
Opony to michały Pilot Power. W zeszłym roku kupiłem okazyjnie tył do poprzedniego moto, ale sprzedałem zanim zmieniłem, więc teraz tylko dokupiłem przód.
Czemu? Bo nie latam na kolanie, czy po torze i w poprzednich motocyklach też miałem kilka razy takie gumy i nigdy mnie nie zawiodły. Fakt, ze jak kiedyś w R1(2004) miałem ok. 8 letniego dunlopa d207 z tyłu to też nie narzekałem heheheh
Czemu nie 300V? To jest olej, który nie ma żadnej normy jak MA2, czy tym podobnych. Znajomy, który pracuje w olejach od lat powiedział, że 300V jest dobry jak lata się na torze i co wyścig zmienia się olej hehehe
Miałem lać 5100, bo teraz mam tym zalane, ale wolę przejść na fulla, to i wybór padł na 7100.
Myślałem jeszcze nad oliwą Repsola, ale w odpowiednim wątku nikt nic nie napisał.
Czemu? Bo nie latam na kolanie, czy po torze i w poprzednich motocyklach też miałem kilka razy takie gumy i nigdy mnie nie zawiodły. Fakt, ze jak kiedyś w R1(2004) miałem ok. 8 letniego dunlopa d207 z tyłu to też nie narzekałem heheheh
Czemu nie 300V? To jest olej, który nie ma żadnej normy jak MA2, czy tym podobnych. Znajomy, który pracuje w olejach od lat powiedział, że 300V jest dobry jak lata się na torze i co wyścig zmienia się olej hehehe
Miałem lać 5100, bo teraz mam tym zalane, ale wolę przejść na fulla, to i wybór padł na 7100.
Myślałem jeszcze nad oliwą Repsola, ale w odpowiednim wątku nikt nic nie napisał.
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
- CODA
- Motocykl: SC57
- Rok produkcji: 2004