929rr Napęd ! Jaki wybrać ? Porady/sugestie.
- Kuba929
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929rr
- Rok produkcji: 2001
929rr Napęd ! Jaki wybrać ? Porady/sugestie.
Siema tak jak w temacie. Odłożyłem trochę kaski na napęd bo mój już sie kończy. Pytanie do was jakie polecacie bo ja zastanawiałem sie nad Łańcuchem DiD zvmx i zębatkami sunstar ale nie wiem czy mój budżet to wytrzyma. Kupować teraz czy czekać na zimę ? Co radzicie. Pozdrawiam.
-
tomekn
- Motocykl: CBX 1000
- Rok produkcji: 0
przecież na każdym łańcuchu jest oznaczenie, nie tylko na opakowaniu, chyba trzeba być ślepym żeby tego nie zobaczyćroksc33 pisze:taki jaki jest dedykowany do tego modelu.
lecz odpusc sobie okazje z allegro. bo to czesto lancuch o innym przeznaczniu. czyt. slabszy w opakowaniu z silniejszego... pozdrowka
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
Wiec poczytaj o lancuchach zvmx 530 ktore skonczyly sie po 10tk w okazyjnej cenie z allegro.tomekn pisze:przecież na każdym łańcuchu jest oznaczenie, nie tylko na opakowaniu, chyba trzeba być ślepym żeby tego nie zobaczyćroksc33 pisze:taki jaki jest dedykowany do tego modelu.
lecz odpusc sobie okazje z allegro. bo to czesto lancuch o innym przeznaczniu. czyt. slabszy w opakowaniu z silniejszego... pozdrowka
-
cziken929
- Staly Bywalec

- Motocykl: w narzędziach to z 5x929
- Rok produkcji: 2000
Średnie "życie napędu" to 25 Kkm a myślę, że obecny VX jest super do 900 starszych o mocy do 150hp. Do wszelkich litrów typu RR GSX-R ZX R1 tych poza 160 koni zalecam z całą stanowczością ZVMX bądź RK GXW. U mnie VX przeszedł test w GSX-R 1000 K1 z powercomanderem zestrojonym aż z tyłu czarno. Koleś taki napęd sobie zarzyczył i przejechał już 20 tysięcy a jak on się znęca nad tym gixem to świat nie widział ! Napęd dopiero zaczyna się wyciągać więc wiem co piszę. U mnie komplet srebrnego VX plus JT 440pln. ZVMX plus SUNSTAR 670pln. Jeśli jednak ktokolwiek czuje się bardziej spełniony i zadowolony zakładając ZVMX i sunstara to ok bo najważniejsze jest to jak czuje się właściciel swojej ukochanej maszyny:)
- Ci użytkownicy podziękowali cziken929 za ten post:
- Anonymous
wciąż zajmuję się serwisem