w tym temacie to sc33:) z 96rOZI pisze:sc28 to pancerny sprzętw tych piecach korba nie chętnie chce się pokazać
przejeździ nie jeden nowszy egzemplarz
Gratulacje zakupu
MOJA WYMARZONA :)
-
roksc33
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
- marthin88
- Motocykl: Honda Fireblade 1000 rr sc 57
- Rok produkcji: 2004
-
irek
- Motocykl:
Hey, Ho. marthin88 masz świetny motocykl, wiem coś o tymMarek760i pisze:skonczcie pier.dolic po jednym kólku na torze by sie ten fajer rozleciał na atomy, jak by jakims cudem dojechał to pewnie ostatni, takich starych motorow okres swietnosci dawo minoł i nie ma sie czym podniecac, tym bardziej wymarzac,z tego co wiem to sie marzy o fajnej młodej cycatej dupie a nie o wyjechanej przez nie jednego jak ten fajer starej ku,rwie, chyba ,ze wy macie inaczej prawdziwi motocyklisci.
"Marek760i" to DEBIL! - "Marku BMW 760i (czyt. Bardzo Mały Wzwód) twój czas MINOŁ
-
motobandyta
- Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM
- Rok produkcji: 0
nie ma sie co foszyc tylko trzeba spojrzec prawdzie w oczy
wszechobecne powiedzenie ,, ze stare jest dobre wino i skrzypce" traci na tym forum sens, bezapelacyjnie.[/quote]
bezapelacyjnie, to ty nie rozumiesz sensu tego powiedzenia, przestań udawać erudytę bo ci nie wychodzi.
ps. polecam zainstalować słownik w przeglądarce, sensu przysłów i powiedzeń ci nie wytłumaczy ale poprawi ortografię.
wszechobecne powiedzenie ,, ze stare jest dobre wino i skrzypce" traci na tym forum sens, bezapelacyjnie.[/quote]
bezapelacyjnie, to ty nie rozumiesz sensu tego powiedzenia, przestań udawać erudytę bo ci nie wychodzi.
ps. polecam zainstalować słownik w przeglądarce, sensu przysłów i powiedzeń ci nie wytłumaczy ale poprawi ortografię.
- blazej33
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC57a
- Rok produkcji: 2004
Marek760i pisze:skonczcie pier.dolic po jednym kólku na torze by sie ten fajer rozleciał na atomy, jak by jakims cudem dojechał to pewnie ostatni, takich starych motorow okres swietnosci dawo minoł i nie ma sie czym podniecac, tym bardziej wymarzac,z tego co wiem to sie marzy o fajnej młodej cycatej dupie a nie o wyjechanej przez nie jednego jak ten fajer starej ku,rwie, chyba ,ze wy macie inaczej prawdziwi motocyklisci.
Jak widać, w pewnych kręgach chamstwo i prostactwo ma się doskonale. Fajnie, że taki pajac nie jest w stanie tego ukryć bo jego zdaniem jest fajny więc pisze co "myśli"...
A to słabe było strasznie