Nowy nabytek sc 44
-
bakufix
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Nowy nabytek sc 44
Zakupiełem sc 44. Brakuje owiewek i ma obciętą owiewkę. Myślę o przerobieniu przozdu na naked jednak bez owiewki to mnie zwije z tej maszynki. Jakieś pomysły i realizacje z Waszej strony na zagospodarowanie??
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
- Rok produkcji: 0
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
-
bakufix
- Motocykl:
Spoko jest bezwypadek, z włoch od pierweszego właściciela z 1952 roku italiano. Miał fantazję i dla wygody zrobił sobie prostą kierownicę a że przeszkadzała czacha w pełnym skręcie fajerą to ją poobcinał i zdjoł reszte absu z boków i spodu. Zrobił jej dużą krzywdę ale za to silnik ma tylko 15tys nabiegane. Jak narazie śmigam tak jak jest, może przez zimę coś wymyśle. 
- maciekx
- Moderator

- Motocykl: 929 -> GSX-R 1000 k5
- Rok produkcji: 2005
Sam kupiłeś od tego włocha ? rozmawialeś z nim ? bo mi to śmierdzi jak kolejna bajka handlarzy.bakufix pisze:Spoko jest bezwypadek, z włoch od pierweszego właściciela z 1952 roku italiano. Miał fantazję i dla wygody zrobił sobie prostą kierownicę a że przeszkadzała czacha w pełnym skręcie fajerą to ją poobcinał i zdjoł reszte absu z boków i spodu. Zrobił jej dużą krzywdę ale za to silnik ma tylko 15tys nabiegane. Jak narazie śmigam tak jak jest, może przez zimę coś wymyśle.
ja nie wiem po pierwsza jak mozna zrobić ze sportowego motocykla takie coś strasznego jak to co kupiłeś, a Ciebie podziwiam jak mogleś to kupić chyba że kosztowało 5 tys to ok, to jest jakiś dramat, turystyczna kierownica do ściga boshe jak to wygląda !!
-
bakufix
- Motocykl:
Racja, owiewek nie kupie bo się nie opłaca, bdzie w stylu streeta tylko trzeba czache usunąć i jakąś lampę zamontować. Jest masa takich moto zrobionych na streeta. Poza tym moto wygląda i jeżdzi jak nowe.
[ Dodano: Czw Sie 29, 2013 5:21 pm ]
Jak dla mnie wygląda fajnie. Po zdjęciu czachy bedzie zajefisty street.
[ Dodano: Czw Sie 29, 2013 5:42 pm ]
Kilka sztuk z netu, wygladają
spoko. Mnie się podoba i to najważniejsze.
[ Dodano: Czw Sie 29, 2013 5:48 pm ]
Kiedyś miałem Sv650s z prostą kierą i był mega wygodny zwłaszcz że głównie to po mieście się człowiek przeciska.
[ Dodano: Czw Sie 29, 2013 5:21 pm ]
Jak dla mnie wygląda fajnie. Po zdjęciu czachy bedzie zajefisty street.
[ Dodano: Czw Sie 29, 2013 5:42 pm ]
Kilka sztuk z netu, wygladają
[ Dodano: Czw Sie 29, 2013 5:48 pm ]
Kiedyś miałem Sv650s z prostą kierą i był mega wygodny zwłaszcz że głównie to po mieście się człowiek przeciska.