Czy ktos rozbierał przednią lampe i ma jakis sposób????
- kakanogaja
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc33 cbr rr
- Rok produkcji: 0
Czy ktos rozbierał przednią lampe i ma jakis sposób????
Witam mam problem z przednia lampa dostała mi sie tam woda i kilka kamyczków chciał bym ja odświeżyć tylko jak ją rozebrać aby nie uszkodzić? Czy macie jakiś sposób na poradzenie sobie z uszczelnieniem które łączy dwie części lampy bez uszkodzeń????
- Tylik
- Motocykl: Bmw S1000 RR
- Rok produkcji: 2010
Podobno dobrym sposobem na nie rozbieranie lampy aby ją wyczyścić od wewnątrz jest włożenie tam kostki takiej jak się wkłada do zmywarki, zalanie tego wodą i odczekanie, potem suszenie ale nie jestem co do tego pewien w 100%.
Zajrzyj na stuntpoland bo był tam właśnie o tym ostatnio temat, bo kolo chciał odświeżyć od wewnątrz lampe od Gixa bo miał brudną..
Zajrzyj na stuntpoland bo był tam właśnie o tym ostatnio temat, bo kolo chciał odświeżyć od wewnątrz lampe od Gixa bo miał brudną..
- kakanogaja
- kakanogaja
A co zrobić z lustrami jest ktoś kto je maluje lub regeneruje gdyż mam troszkę porysowane od kamyków (nie pytajcie skąd sie wzieły :shock: )
[ Dodano: Wto Sty 29, 2008 12:26 pm ]
No to we wrocku znalazłem firmę co regeneruje lustra i tak zamiast 700zl wydać za używaną lampę regeneracje będę miał całej za 300zl jeszcze z dospawaniem dzyndzlów mocowania
Rozłożą naprawią złożą i nie musze sie martwic ze sam coś zmajstruje a troche zabawy jest z rozklejeniem lampy :twisted:
[ Dodano: Wto Sty 29, 2008 12:26 pm ]
No to we wrocku znalazłem firmę co regeneruje lustra i tak zamiast 700zl wydać za używaną lampę regeneracje będę miał całej za 300zl jeszcze z dospawaniem dzyndzlów mocowania